Desigur, în fruntea clasamentului se află aparatele de electrostimulare produse firme de renume din domeniul dispozitivelor medicale cum ar fi aparatul de electrostimulare musculara Beurer EM80 sau cele de la Omron.
Și dacă tot am pomenit de topuri, tot căutând păreri despre cel mai bun aparat de electrostimulare musculară, cred că pot fi luate de etalon cele trei modele de mai jos.
Aparatul de electrostimulare Beurer EM80 este unul dintre cele mai bune astfel de aparate de pe piață ce poate fi achiziționat la un preț relativ ok din punct de vedere al raportului calitate -preț. Acest aparat este unul destul de complex, dispune de toate funcțiile de bază ce pot fi folosite în combinație: stimularea electrică a căilor nervoase (TENS), a țesutului muscular (EMS) dar și pentru masaj prin semnale electrice.
Dotat cu patru canale independente de stimulare și opt electrozi autoadezivi, aparatul de electrostimulare Beure EM80 dispune de
funcții diverse pentru a spori starea de bine, pentru a atenua durerea, a mentine forma fizica, pentru relaxare, revitalizarea muschilor si combaterea oboselii. Este un aparat recomandat mai ales în fizioterapie însă a dat rezultate foarte bune și în modelarea corporală. Fiind un aparat de electrostimulare destul de complex comparativ cu ce există pe piață, puteti selecta unul dintre programele presetate sau le puteți combina dumneavoastră în funcție de nevoilor personale.
[inbound_button font_size=”18″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”arrow-circle-right” url=”https://l.profitshare.ro/l/8293053″ width=”” target=”_blank”]Vezi detalii și preț[/inbound_button]
Spre deosebire de modelul prezentat mai sus, Bum Bum folosește cea mai nouă tehnologie de electrostimulare musculară 4.0 în dezvoltarea EMS. Aparatul funcționează mai rapid, nu este prevăzut cu cabluri sau fire, este portabil și poate fi pre-programat. Aparatul pentru electrostimulare Bum Bum a fost proiectat pentru a fi extrem de eficientă și este prevăzut cu un controller prin care poți regla intensitatea ședinței de electrostimulare pe cinsprezece trepte de intensitate. Aparatul vine cu un program standar de 25 de minute în care îți vei tonifia și defini musculatura mușchilor fesieri și a mușchilor abdominali.
[inbound_button font_size=”18″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”arrow-circle-right” url=”” width=”” target=”_blank”]Vezi detalii și preț[/inbound_button]
- 99 de programe personalizabile, care se pot urma în peste 200 de combinații
- Limfodrenant, Relaxant, Recuperare activă, Liniştitor
- Decontractant, Reactivant, Celulită
- Forţă rezistentă, Forţă explozivă, Dezvoltare forţă
- Tonifiere, Modelare, Celulită, Întărire
- Drenant, Stretching
- Aerobic, Hipertonie
- Încălzire musculară
Dintre toate cele trei modele de mai sus acesta este cel mai complex parat pentru electrostimulare. Fiind un aparat profesion, prețul este unul pe măsură.
[inbound_button font_size=”18″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”arrow-circle-right” url=”https://l.profitshare.ro/l/8293162″ width=”” target=”_blank”]Vezi detalii și preț[/inbound_button]
Așa cum spuneam, aparatele de electrostimulare musculară sunt folosite în completarea antrenamentului fizic. Fie că este vorba de sală, de bicicletă, fitness sau alte aparate de forță, genul de antrenament pasiv oferit de aparatele de electrostimulare magnetică este o metodă de relaxare a musculaturii cu efect de tonifiere.