Am instalat Site Kit pe blog

Zilele astea a fost liniște, cumva, m-am odihnit. Cum am avut și perioade în care restul familiei s-a odihnit mai mult decât mine, m-am retras în liniște la biroul meu cu o cafea și am mai organizat puțin lucrurile pe bloguri. Cum tot amânam, din lipsă de alte activități, am instalat pe toate blogurile Site Kit, un pluggin dedicat WordPress.

Deși eram conectat la toate instrumentele oferite de google, acum că am instalat Site Kit pe bloguri, am acces mult mai facil la aceste instrumente și le pot folosi mai des decât o făceam înainte.  Și uite așa am descoperit câteva lucruri legate de anumite articole. De exemplu, faptul că singurul articol despre dezumidificatoare, articol scris prin 2017 a ajuns să apară în căutări tocmai prin pagina a șasea. Și nu este bine, am căzut foarte mult și cred că e destul de greu să mai urc. Cel mai probabil, o să mai vin cu câteva articole în care să mai zic una alta despre dezumidificatoare. O să fac treaba asta așa, de test.

O altă chestie la care m-a ajutat faptul că am instalat Site Kit pe blog este legată de articolul despre oglinzi. Ideea este că am găsite câteva cuvinte cheie prin care să încerc să aduc mai mult trafic pe blog.

Și apropo de facilitățile oferite de google pentru bloggeri, exista la un momentdat în serch console posibilitatea de a grăbi indexarea unui articol scris. Nu mai este funcțională această opțiune însă, având pluggin-ul site kit înstalat, poți verifica indexarea anumitor articole. Am verificat înainte să mă apuc să scriu articolul acesta, în site kit, starea articolului de ieri. Și nu era indexat încă. Acum, după vreo zece minute, am verificat din nou și apare indexat. Posibil că instalarea site kit și verificarea stării de indexare să grăbească puțin roboțeii google.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: