Care este cel mai bun aparat de electrostimulare pentru masa musculară

În principiu, aparatul pentru electrostimulare musculară are două domenii de aplicabilitate. Inițial folosite în fizioterapie, aceste aparate ce stimulează masa musculară au prins tot mai mult în zona celor ce vor să-și întrețină corpul, vor să-l modeleze. Indiferent de zona de utilizare a acestui device, în momentul în care te-ai hotărât să achiziționezi cel mai bun aparat de electrostimulare pentru modelare corporală trebuie să reții faptul că acest aparat este unul complementar ce vine în ajutorul exercițiilor fizice. Doar prin folosirea unui aparat de electrostimulare, fie el cel mai scump și cel mai bun aparat pentru electrostimulare, nu vei ajuge să câștigi concursuri de bodybuilding sau să fii posesorul unui abdomen ca al lui Cristiano Ronaldo. În general, cele mai căutate aparate pentru stimularea musculaturii sunt cele pentru abdomen, existând un astfel de aparat de simulare a musculaturii abdomenului ce se comercializeaza sub titulatura de Kit Sixpad Centura EMS electrostimulare CRISTIANO RONALDO. Altfel, un aparat pentru electrostimulare bun poate costa de la câteva zeci de lei până la câteva sute. Alegerea unui astfel de aparat va fi făcută de fiecare în parte în funcție de buget. Desigur, există câteva astfel de aparate EMS foarte bune ce se bucură de aprecieri din partea celor ce le-au folosit.

Desigur, în fruntea clasamentului se află aparatele de electrostimulare produse firme de renume din domeniul dispozitivelor medicale cum ar fi aparatul de electrostimulare musculara Beurer EM80 sau cele de la Omron.

Și dacă tot am pomenit de topuri, tot căutând păreri despre cel mai bun aparat de electrostimulare musculară, cred că pot fi luate de etalon cele trei modele de mai jos.

Aparatul de electrostimulare Beurer EM80 este unul dintre cele mai bune astfel de aparate de pe piață ce poate fi achiziționat la un preț relativ ok din punct de vedere al raportului calitate -preț. Acest aparat este unul destul de complex, dispune de toate funcțiile de bază ce pot fi folosite în combinație: stimularea electrică a căilor nervoase (TENS), a țesutului muscular (EMS) dar și pentru masaj prin semnale electrice.
Dotat cu patru canale independente de stimulare și opt electrozi autoadezivi, aparatul de electrostimulare Beure EM80 dispune de
funcții diverse pentru a spori starea de bine, pentru a atenua durerea, a mentine forma fizica, pentru relaxare, revitalizarea muschilor si combaterea oboselii. Este un aparat recomandat mai ales în fizioterapie însă a dat rezultate foarte bune și în modelarea corporală. Fiind un aparat de electrostimulare destul de complex comparativ cu ce există pe piață, puteti selecta unul dintre programele presetate sau le puteți combina dumneavoastră în funcție de nevoilor personale.

Vezi detalii și preț

Bum Bum este un aparat de electrostimulare format din două piese fiind unul dintre cele mai apreciate aparate de electrostimulare de către femei.

Spre deosebire de modelul prezentat mai sus, Bum Bum folosește cea mai nouă tehnologie de electrostimulare musculară 4.0 în dezvoltarea EMS. Aparatul funcționează mai rapid, nu este prevăzut cu cabluri sau fire, este portabil și poate fi pre-programat. Aparatul pentru electrostimulare Bum Bum a fost proiectat pentru a fi extrem de eficientă și este prevăzut cu un controller prin care poți regla intensitatea ședinței de electrostimulare pe cinsprezece trepte de intensitate. Aparatul vine cu un program standar de 25 de minute în care îți vei tonifia și defini musculatura mușchilor fesieri și a mușchilor abdominali.

Vezi detalii și preț

Tesmed Max 5 este un aparat pentru electrostimulare profesional pe bază de electrozi ce folosește o stimulare a mușchilor cu impulsuri secvențiale ce reproduce efectele de drenaj limfatic si reactiveaza circulatia. Fiind un aparat profesional, Tesmed-Max 5 beneficiază de 99 de programe ce pot fi utilizate în peste 200 de moduri. Aparatul este foarte apreciat, rezutatele fiind vizibile într-o perioadă de timp foarte scurtă. Părerile bune despre acest aparat de electrostimulare musculară sunt întărite și de garanția de 5 ani oferită de producător. Este acesta cel mai bun aparat de electrostimulare? Tot ce se poate…însă cu siguranță este unul dintre cele mai bune astfel de aparate.

  • 99 de programe personalizabile, care se pot urma în peste 200 de combinații
  • Limfodrenant, Relaxant, Recuperare activă, Liniştitor
  • Decontractant, Reactivant, Celulită
  • Forţă rezistentă, Forţă explozivă, Dezvoltare forţă
  • Tonifiere, Modelare, Celulită, Întărire
  • Drenant, Stretching
  • Aerobic, Hipertonie
  • Încălzire musculară

Dintre toate cele trei modele de mai sus acesta este cel mai complex parat pentru electrostimulare. Fiind un aparat profesion, prețul este unul pe măsură.

Vezi detalii și preț

Așa cum spuneam, aparatele de electrostimulare musculară sunt folosite în completarea antrenamentului fizic. Fie că este vorba de sală, de bicicletă, fitness sau alte aparate de forță, genul de antrenament pasiv oferit de aparatele de electrostimulare magnetică este o metodă de relaxare a musculaturii cu efect de tonifiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: