Whirlpool TDLR 65210- O masina de spalat buna

pareri-masina-spalat-Whirlpool-TDLR-65210Whirlpool este cel mai mare producator de electrocasnice din lume. Compania Whirlpool a fost infiintata in anul 1911 in Statele Unite ale Americii, iar acest mic detaliu ar fi suficient pentru a convinge pe oricine sa ia in considerare acest brand.

Pe piata romaneasca,  produsele Whirlpool, in special masinile de spalat Whirlpool, au parte de aprecieri pozitive. Sunt rare parerile contra, dar tocmai acesta este motivul pentru care, atunci cand te hotarasti sa achizitionezi o masina de spalat, este bine sa cauti parerile utilizatorilor despre acel produs. Nu de alta, dar investitia intr-o masina de spalat o faci pe termen lung.

Unul dintre cele mai vandute si apreciate modele de masini de spalat marca Whirlpool, este  Whirlpool TDLR 65210. Pretul, in momentul in care scriu acest articol, este  1 270 lei, dar beneficiaza de o reducere. 

Vezi pret actualizat

Whirlpool TDLR 65210, 1200 rpm, face parte din categoria masinilor de spalat cu incarcare verticala. Desi are o capacitate de incarcare de 6.5 Kg, Whirlpool TDLR 65210 este o masina compacta, iar dimensiunile, 90 x 40 x 60, sunt dimensiunile clasice, intalnite la mai mult modele.

Panoul de comanda este unul practic si usor de utilizat, fiind format dintr-un display cu LED si un buton selector inconjurat de pictograme. Din panoul de comanda se pot selecta cu usurinta programele de spalare. Programele de spalare la modelul TDLR 65210 sunt in numar de 8, printre ele regasindu-se si cateva programe de spalare revolutionare. Pe langa clasicele programe de spalare, la modelul Whirlpool TDLR 65210, regasim programul Antibacterial 95, cel pentru spalarea hainelor de lana, program foarte apreciat in perioada rece si programul „spalare manuala” acesta din urma beneficiind de aprecieri pe forumuri.

 

TDLR 65210 nu este cea mai silentioasa masina de spalat, dar raportat la performante si la pret, un nivel de zgomot la spalare de 59 dBA, iar la centrifugare de  maxim 76 dBA, nu este deranjant.

Pe langa sistemul de siguranta pentru copii si functia de programare intarziata, acest model de masina de spalat beneficiaza de cateva tehnologii revolutionare, cum ar fi: sistemul Soft Opening, sistemul Drum Up si foarte apreciatul Al 6lea Simt, tehnologie ce garanteaza rezultate la spălare/centrifugare excelente, uşurinţă în utilizare şi economii serioase ale resurselor (apă, curent, detergenţi).

Facand parte din clasa energetica A+++ Whirlpool TDLR 65210, masina de spalat rufe cu incarcare verticala si tehnologie Al 6 Simt, este o varianta de luat in calcul in momentul in care se doreste achizitionarea unei masini de spalat buna, capabila de rezultate multumitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: