cea mai buna placa de par

Vrei cea mai buna placa de indreptat parul?

Inca mai cauti si in 2020 cea mai buna placa de indreptat parul? Felicitari!!! Tocmai ai ajuns in locul in care vei afla care este cea mai buna placa de indreptat parul. Bine, daca din nastere, mama natura te-a inzestrat cu un par cret-cret, zic sa profiti de el si sa lasi placile de par in seama altora. 

cea mai buna placa de par

Revenind la placile de par, pentru a beneficia de o placa buna, trebuie tinut cont de anumite lucruri. Unele dintre ele, sunt chestii tehnice si chiar daca nu esti cea mai priceputa persoana cand vine vorba de astfel de lucruri, voi sintetiza putin. Pana atunci, hai sa vedem un top al celor mai bune placi pentru par, iar la final, vom puncta cateva lucruri esentiale in achizitionarea unei placi pentru par ce ar trebuii sa satisfaca toate cerintele.

                    Placa de indreptat parul Remington S1005-Pret, 99.16 lei

Remington este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de placi pentru par. Modelul S1005 este unul foarte reusit, iar raportul calitate-pret, este imbatabil.

 • Placi ceramice dintr-un mix de turmalina si teflon pentru alunecare o usoara si efect antistatic.
 • Placi inguste.
 • Placi lungi de 110 mm.
 • Cablu pivotant 1.8 metrii lungime.
 • Control temperatura-in functie de tipul de par, se poate seta temperatura optima.

                Placa de indreptat parul Rowenta Liss & Curl Ultimate Shine SF6220-Pret, 228 lei

Placa de par Liss&Curl Ultimate Shine este un fel de 2 in 1. Placile ceramice cu margini usor rotunjite sunt de mare ajutor mai ales cand se doreste optinerea de bucle.

 • Sistemul inovativ cu placi flotante, permite ajustarea automata a acestora in functie de grosimea suvitei de par.
 • Incalzire rapida-15 secunde.
 • Reglaj temperatura.
 • Display LED.
 • Blocare temperatuara.
 • Ionizare-Generatorul de ioni asigura o distribuire uniforma a ionilor negativi pe toata suprafata parului pentru a reduce electricitatea statica, oferind in acelasi timp, stralucire.

               Placa de par profesionala CORIOLISS C1-Pret, 494 lei

Dupa cum arata atat denumirea dar si pretul Corioliss C1, este o placa de indreptat parul  profesionala, destinata in general profesionistilor.

Punctul forte sunt placile din titan care au o latime mai mare, adaptate pentru orice tip de par si in special, extrem de eficiente pentru coafarea parului cu fir gros/aspru. Placa Corioliss C1 este o placa cu multiple utilizari ideala pentru indreptarea parului, obtinerea unor bucle superbe sau pentru crearea unor efecte speciale de „styling”.

Dupa cum se vede si din detaliile oferite, placile pentru indreptat parul sunt asemanatoare, dar difera 🙂 In concluzie, pentru achizitionarea unei placi pentru par care sa-ti satisfaca asteptarile,  trebuie tinut cont de cateva detalii:

Placi de trei tipuri-ceramice, turmalina si titan.

Placile din ceramica sunt recomandate pentru toate tipurile de par. Placile din titan se adreseaza in  special firului de par gros sau foarte cret. Daca se foloseste pentru par subtire, este recomandata folosirea placii la nivelul minim de temperatura. In concluzie, o alta functie ce recomanda o placa pentru par buna, este selectorul de temperatura.

Pret in functie de detalii constructive, materiale si brand.

Temperatura si timpul de incalzire-In general, temperaturile dezvoltate de placile pentru par sunt cuprinse intre 130 si 300 grade, iar timpul de incalzire la temperatura optima,poate dura de la 10 secunde in cazul placilor profesionale si 30 secunde la modelele fara pretentii.

In momentul in care scriu acest articol, pe emag.ro este in plina desfasurare o campanie de reduceri si in functie de buget si preferinte, poti alge cea mai buna placa pentru par. Succes!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: