Vreau un pat matrimonial cu lazi de depozitare

Pe finalul asta de an, vrem sa schimbam patul matrimonial cu unul nou. As vrea sa evit totusi Ikea, actualul pat din dormitor este de la ei si nu am fost multumit. In primul rand, cand l-am cumparat am facut o greseala, am luat un pat ieftin, simplut, fara lada de depozitare, ca asa era bugetul atunci.In concluzie, de data asta dorim un pat matrimonial cu lazi de depozitare, ca s-au tot adunat diverse si lazile acelea sunt utile.

 

Bine, nici acum nu vrem sa ne rupem in figuri, sper sa gasim un pat matrimonial cu lazi de depozitare bun, pe la maxim 1000 de lei. Fratele meu si-a luat recent un pat bun de la emag. E chiar misto, dar la configuratia ce o am eu in dormitor nu prea merge si sare putin peste bugetul de 1000 lei alocat.

In fine, tot pe la emag am mai gasit cel putin un pat matrimonial cu lazi de depozitare ce mi-a facut cu ochiu si pare tentant si la pret. este vorba de Monica, pat matrimonial cu lada depozitare. Doua lucruri mi-au placut la acest pat. Primul, cel mai important este ca patul are o lada mare de depozitare. Patul nu are sertare, se ridica salteaua si ai spatiu de depozitare pe toata suprafata. E un lucru bun, bagi acolo lucruri de care nu ai nevoie frecvent, in felul acesta elimini frecusul balamalelor. Cel de-al doilea lucru ce mi-a placut la acest pat matrimonial, este faptul ca este  tapitat. Mare lucru la un pat matrimonial sa fie tapitat…eviti loviturile accidentale cu degetele de la picioare intr-o tablie de lemn.

Azi, vreau sa mai trec pe la un centru de mobila, vreau sa-mi fac o idee si despre ce au pe acolo, dar Monica, pat matrimonial tapitat, ramane o varianta, mai ales ca se potriveste si cu bugetul nostru.Pret actualizat pentru pat matrimonial tapitat cu piele ecologica Monica

cel mai bun pat matrimonial cu lada depozitare

One comment to “Vreau un pat matrimonial cu lazi de depozitare”
  1. Pingback: Cum alegi cel mai bun topper pentru canapea, pat extensibil sau pentru o saltea uzată – Brandabil.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: