Vreau să cumpăr un aparat de fitness multifuncțional și am căutat păreri despre Total Crunch Evolution

Pentru că spațiul în casă este limitat, am căutat un aparat de fitness multifuncțional de dimensiuni reduse. Am găsit câteva astfel de aparat ce s-ar preta pentru exerciții fizice acasă însă cel mai bun aparat pentru fitness acasă, aparat care să îndeplinească cele două condiții de mai sus, pare să fie Total Crunch Evolution. În condițiile în care Total Crunch Evolution este de dimensiunea unei biciclete de fitness, aproximativ 103 x 26 x 21 cm, iar prețul nu diferă prea mult , cred că aparatul de fitness multifuncțional Total Crunch Evolution este o alegere interesantă chiar și pentru cei ce sunt hotărâți ca pentru exerciții fizice de întreținere să investească într-o bicicletă de fitness. Dincolo de descrierea de pe site-ul ce comercializează aparatul de fitness multifuncțional Total Crunch Evolution (vezi detalii aici), pentru că vreau să cumpăr un aparat de fitness bun, care să-ți facă treaba și să merite prețul, am căutat păreri despre Total Crunch Evolution.

În condițiile în care aparatul este unul multifuncțional, putând lucra cam toate grupele de mușchi, la capitolul păreri despre Total Crunch Evolution, internetul abundă de păreri foarte bune…și m-a convins să fac această achiziție. În condițiile în care vreau să cumpăr aparatul de fitness multifuncțional Total Crunch Evolution  pentru a-l face cadou soției, cu siguranță va mai urma în viitor un alt articol în care să vin cu alte păreri despre Total Crunch Evolution. Dap, cred că e o idee bună de cadou, mai ales că poate fi folosit și de ceilalți membrii ai familiei…asta în condițiile în care se prefigurează un nou val de COVID19. În condițiile în care cei ce folosesc acest aparat de fitness multifuncțional sunt de părere că raportul calitate – preț este unul bun, este o alegere bună.

Vezi aici prețul și alte detalii pentru Total Crunch Evolution

Și acum să revenim la ce știe să facă aparatul de fitness multifuncțional Total Crunch Evolution. Acest aparat este varianta îmbunătățită a lui Total Crunch, un aparat de fitness foarte apreciat care a făcut ceva furori la vremea lui. Aparatul încă este de actualitate, cei ce vor să achiziționeze un aparat de fitness bun cu ajutorul căruia să se mențină în formă. Față de predecesorul său, Total Crunch Evolution are în pus funcția de bicicletă foarte utilă pentru antrenamente cardio. Altfel, aparatul de fitness multifuncțional Total Crunch Evolution, integrează două aparate și astfel poți executa 4 tipuri de exerciții: tonifiere, forță, fitness și  de tip cardio. Intensitatea exercițiilor poate fi modificată prin simpla poziționare pe aparat.

Avantajele utilizării aparatului de fitness Total Crunch Evolution :

  • Poți lucra toate grupele principale de mușchi ai corpului.
  • Poți combină exercițiile de forță cu exercițiile cardio.
  • Se poate schimba intensitatea exercițiilor și grupele de mușchi antrenate prin simpla schimbare a pozițiilor mâinilor și picioarelor.
  • Pretabil atât pentru utilizatorii începători, cât și pentru cei cu experiență.
  • Este dotat cu funcție de bicicletă fitness
  • Poate fi folosit în mod optim de persoane cu o greutate maximă de 100 Kg.

Un alt avantaj pentru cei ce achiziționează aparatul de fitness Total Crunch Evolution ar fi acela că transportul este gratuit și totodată, primești cadou o folie osmotică, foarte utilă în cazul în care vrei să grăbești procesul de slăbire.

Tot căutând păreri despre Total Crunch Evolution am găsit și un clip în care aparatul este prezentat în emisiunea Neata cu Răzvan și Dani(de aici am luat poza) și părerile despre antrenamentele cu Total Crunch atât din partea antrenorului de fitness Florin Neby dar și din partea asistentelor  Flavia şi Miruna sunt bune. Cum toți sunt implicați în fenomen, au fost de părere că Total Crunch este un aparat de fitness foarte eficient.

Vezi mai multe poze și clipuri video  cu Total Crunch Evolution…

cel mai bun aparat fitness total crunch evolution pareri

2 comments to “Vreau să cumpăr un aparat de fitness multifuncțional și am căutat păreri despre Total Crunch Evolution”
  1. Pingback: Tot despre Total Crunch Evolution - Două.ro

  2. Pingback: Ochelari pentru condus noaptea sau un parasolar polarizant pentru condus pe timp de noapte - Două.ro

Comments are closed.

%d bloggers like this: