Vrea copilul bat pentru pogo

bat pogo pentru copii

In copilarie nu am avut bat pentru sarit pogo, in schimb, picioroange mi-am construit. Erau unele rudimentare, dar ce conta, era distractia. In fine, probabil influentata de ceva desene animate, fii’mea, vrea un bat Pogo. Fiind vacanta, are nevoie de ceva activitate sa-si consume energia.

Nu am vazut niciun copil cu bat de pogo, iar la ceva cautare dupa bat pogo, am gasit cateva modele. Unele par interesante, altele, cam scumpe. In fine, pe langa bat de pogo clasic, am mai gasit si o minge flexibila cu maner. Pare a functiona pe acelasi principiu, iar la prima vedere, pare mai sigura.

La capitolul bat pogo, am gasit urmatoarele modele

Bat pentru sarit, Pogo Stick, Spartan, Verde-pentru copii cu varsta de peste 5 ani. Pare bine facut, are maner reglabil pe trepte de inaltime, iar pretul este decent.

Al doilea model gasit,  bat pentru sarit Pogo Stick, pare si mai sanatos dar e si putin mai scump.

Voi vedea, oricum, o astfel de jucarie ajuta din plin la dezvoltarea copilului si-i consuma excesul de energie. Incercarea de-a topai un timp cat mai indelungat de un bat pogo dezvolta abilitatile motrice, concentrarea, rezistenta si echilibrul.  Bonus, vine distractia parintilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: