Cea mai bună vestă înot pentru copii

Marele avantaj al unei veste de înot pentru copii în comparație cu clasicul colac gonflabil cred că vine din faptul că în cazul vestei, poți să te relaxezi puțin, nu trebuie să stai tot timpul cu ochii pe micul înotător să nu care cumva să scape din colac. Da, știu, colacii de înot sunt pe mărimi, pe categorii de vârstă dar na, copii încearcă tot felul de răsuciri și alte scheme… Anul acesta le-am luat fetelor câte o vestă pentru înot și a fost mult mai ok decât cu colacii. Am scăpat și de umflat și desumflat colaci.

Ochisem vreo 3 modele de veste înot pentru copii:

De cumpărat veste de înot pentru copii am avut câteva opțiuni dar am mers pe vesta înot din spumă SWIMVEST+ cumva și la recomandarea unor prieteni ce folosesc pentru copii lor acest model de vestă pentru înot. Mulțumit de alegere, fetele au plutit foarte bine cu aceste veste de înot din spumă. Ca idee, singura teamă legată de acest model de vestă de înot ținea de posibilitatea ca acestea să frece copii la sub-braț. Dar nu s-a întâmplat nimic de genul acesta, niciuna dintre fete nu s-a plâns că ar fi ceva în neregulă cu vestele de înot.

Ce să zic mai mult de atât, chiar recomand vesta de înot Swimvest+ are și flotabilitate bună, se poate regla iar catarama chingii reglabile este prevăzută cu o siguranță pentru a preveni deschiderea accidentală. E atât de safe încât nici măcar copilul cel mare nu reușea să deschidă chinga vestei de înot de fiecare dată.

1 thought on “Cea mai bună vestă înot pentru copii”

  1. Pingback: Așa m-a luat un chef de ducă.... - Două.ro

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: