Unde se poate ajunge daca cumperi copilului un trenulet electric de jucarie

Cand am scris articolul despre trenuletele electrice, printre modelele prezentate in articolul respectiv se afla si un model al unuia dintre cei mai apreciati producatori de trenulete electrice, Mehano, modelul MOUNTIN SPECIAL, un model intermediar intre un trenulet electric de jucarie si trenuletele de colectie. Setul contine si o diorama.

Desigur, este o diorama simpluta, dar faptul ca ca ea exista este doar primul pas pana la a starni imaginatia si se poate ajunge la ceva ca in filmuletul de mai jos.

In filmulet este o diorama complexa, executata de un profesionist dar daca tot te-ai inhamat sa-i cumperi copilului un trenulet electric, de ce nu te-ai baga si la construit diorame impreuna cu el? Pasiunea asta prinde, sunt oameni care castiga bani frumosi din constructia de diorame. Bine, e munca de chinez batran dar cred ca merita cu varf si indesat.

Poza e luata de pe olx, un anunt expirat in care se vindea diorama din imagine cu 2000 si ceva de lei. Nu stiu daca era un pret corect sau nu dar, cel putin din imagine pare destul de reusita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: