Un scaun directorial bun pentru sef si trei scaune de birou ieftine pentru noi

scaun birou ergonomicSe stie, au demonstrat si specialistii ca productivitatea muncii este scazuta in momentul in care conditiile in care se desfasoara activitatea nu respecta anumite norme. Sunt dese cazurile in care oamenii se plang de diverse dureri cauzate de un scaun de birou incomod. De cele mai multe ori firmele prefera scaune de birou ieftine neglijand in acest fel confortul angajatilor. Treaba asta am vazut-o azi, in emailul primit de la sefu, email primit la randului lui de la seful cel mare, directorul. Scurt pe doi, suna cam asa: Cumpara de la emag un scaun directorial pentru mine si trei scaune de birou mai ieftine pentru voi. Da, scaunele noastre de la birou, dupa aproape 5 ani de activitate, au inceput sa scartaie. Revenind la cerinta sefului, ne-a trimis si link cu scaunul directorial dorit. Desi nu arata ca un scaun directorial clasic, minunea asta de scaun este ergonomic pana la dumnezeu. Si costa o caruta de bani…asta e, dar cica e la reducere →Scaun Ergohuman v1 Plus, mesh 3D Negru, cu tetiera 2D, suport lombar, brate reglabile 3D, sezut translabil, QMOBILI

Acum ca am rezolvat la cu scaunul directorial, ramane partea a doua a problemei, scaunele pentru birou ieftine, pentru palmasi. Ca o scurta paranteza, i-am zis lu’sefu ca ar fi mai indicat sa cumparam pentru noi ceva scaune de birou ergonomice, ca noi o ardem toata ziua cu fundul pe ele si nu directorul care lustruieste mai mult scaunele de prin carciumi si alte birouri unde are el intalniri. Nu i-a prea placut gluma…probabil pandeste si el un scaun mai bun. Pana una alta, o sa stea tot pe un scaun de birou ieftin.

Si cum ordinul e ordin, am luat emag-ul la puricat in cautarea unui scaun de birou ieftin dar totodata bun. La o prima vedere, cele mai vandute scaune de birou de pe emag, sunt scaunele marca Kring. Si cum  pana acum am avut tot scaune Kring, am hotarat sa alegem si de data aceasta aceiasi marca de scaune. Cum sunt si reduceri iar unele dintre aceste scaune de birou sunt trecute drep ergonomice, am facut o lista cu trei modele de scaune de birou de la Kring.

1.Scaun de birou Kring Hans, piele ecologica, Negru

2. Scaun de birou Kring Norman, piele ecologica, Negru acest model il avem in momentul acesta si s-a comportat bine.

3. Scaun de birou ergonomic, Kring Bokai, Piele ecologica, Negru acesta este scaunul de la Kring ce l-as prefera eu. Desi este mai scump putin decat celelalte doua modele, pare cel mai sanatos, iar review-urile lui sunt pozitive. A, este cel mai vandut scaun de birou de la eMag, iar ca numar de review-uri este pe locul doi, cu doar 417 si majoritatea sunt pozitive.

Momentan i-am dat lista scurta sefului. El urmeaza sa o trimita mai departe ca mai apoi seful cel mare sa hotarasca care model va fi ales. Probabil, cel mai ieftin. Si cum nu m-am putut abtine, in lista, ca varianta la scaunul directorial al sefului, am trecut si un scaun de gaming. Cred ca e mai ok si mai ergonomic decat ce scaun directorial si-a ales el. Asata asa, ca o data, la o petrecere de craciun, ne-a povestit cat de bun jucator de counter era el in tinerete.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: