Un mic test pe baza de fierastrau circular de mana

Nu, in acest articol nu prezint un fierastrau circular de mana, aici trag niste concluzii si-mi fac un plan care, intradevar, implica si un fierastrau circular de mana. Deci, concluziile…

A trecut aproape 5 luni de la prima scriere pe acest blog. S-au publicat pana acum un numar de 63 articole. Au inceput sa apara si cititori, nu multi, 2-3 pe zi. Cea mai aglomerata zi a fost cu 15. Stiu ca in conditiile in care sunt atat de mule site, bloguri, magazine ce platesc reclama la google, e greu sa-mi mai vina si mie cititori.

Bun, stiu, am plecat aproape de la zero cu experienta asta dar totusi, mi se pare ca am evoluat foarte putin din punctul de vedere al traficului organic. Dar cum doar cei slabi renunta, am pus mana si m-am informat, am cautat sa vad cum se poate creste traficul pe un site. Am gasit la un american o reteta care sa-ti aduca mai mult trafic pe site. Pare plauzibil ce zice omul. Nu ma apuc sa traduc intregul articol, trag doar concluziile principale si expun planul:

-Dupa ce ai scris un numar de 50-60 articole, vezi care sunt cele mai citite 3.

-Vezi in ce pozitie apari in google cu respectivele articole pe diverse cautari.

-Alege unul dintre aceste articole si, in functie de continut, incepi si publici alte articole tot despre subiectul respectiv. In unele dintre aceste articole pui link catre primul articol.

-Dupa ce ai scris minim 7-8 articole despre acest subiect, treci la urmatorul articol si repeti procedeul.

-Dupa etapa a doua, cateva articole despre altceva, fara legatura cu respectivele articole.

-Urmeaza cel de-al treilea articol ales initial si se respecta procedura.

Pare simplu si chiar daca nu ma pricep la SEO are ceva logica omul. In concluzie, revenind la titlu, urmeaza un mic test cu si despre fierastraie circulare de mana. Vedem ce iese…revin cu detalii peste o luna, doua…trei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: