Un hotel in Ezerets – Wild Duck

Habar nu am de ce scriu articolul asta in decembrie…ca acum nici puia nu cauta cazare in Ezerets.  Da e bun pentru la vara, atunci s-or gasi ceva doritori care vor sa mearga la mare la bulgari si li s-a pus pata sa mearga in localitatea Ezerets….ca e aproape si e tot mai populara zona. Acum, poate te intrebi de ce hotelul Wild Duck…pai, treaba e simplă. Acum ceva vreme cand mi-am facut eu un blog, m-am hotarat sa scriu si despre turism si destinatii de vacanta. Mi-a trecut repede + ca habar nu aveam ca se mai pot castiga si ceva bani din activitatea asta.

M-am lamurit intr-un final cum sta treaba cu vacante si hoteluri, cum e cu recomandarile aceste si cu banii castigati din astfel de articole. Pe vremea aceea debordam de entuziasm…gasisem si un program de afiliere, aveam si chef de scris. Si mi-am facut un site turistic…Si pana m-am apucat eu sa scriu, programul de afiliere turistica s-a dus pe copca, cheful de scris s-a dus si el si peste site-ul meu cu vacante si cazari s-a pus intai praful, apoi au crescut balariile si mai apoi a venit ziua in care trebuia sa platesc prelungirea domeniului. Si n-am mai facut treaba asta…Am ramas in schimb cu niste bani agatati pe booking.com si HotelsCombined.com. Nu multi bani, ca nu te imbogatesti din treaba asta, sunt alte metode de-a face avere din turism…drept urmare, m-am hotarat ca blogul asta sa recupereze banii.

Desi acesta era facut pentru alte lucruri, le-am sters si am urcat pe el ce apucasem sa scriu pe blogul celalalt. Stiu, destul de naiv scrise…da nici eu nu sunt ceva scriitor de renume mondial. In fine, ideea este voi incepe sa scriu despre hotelurile vizualizate prin intermediul casutei de cautare de mai jos.

Si primul a fost hotelul din Ezerets, Wild Duck….desi am plecat cu alta idee cand am inceput sa scriu, la final a iesit un disclaimer. Deci, daca vreti sa-mi dati de lucru, cautati in casuta de mai jos o destinatie si alegeti un un hotel din rezultatele intoarse. Eu o sa vad si o sa scriu despre un articol despre hotelul respectiv. .Cred ca o sa fie distractiv…prin cautari am si un hotel din Malabo,  Guinea Ecuatoriala.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: