Un an slab

Ca în orice activitate, la final de an te oprești și tragi linie. Asta fac și eu acum. Trag linie și trag concluzii. Pentru acest blog a fost un an slab, nu m-am agitat foarte tare, am scris doar 12 texte, acesta fiind cel de-al treisprezecelea. Cumva, medie de 1/lună. Nu a fost chiar rău, mai am un proiect unde nici la 1/lună nu am ajuns…. Dar nu e pagubă, încercăm mai multe la anu, poate suntem mai în formă, mai inspirați…

Altfel, mă uitam la statistici și ceva ceva trafic a venit. Puțin dar mai bine decât deloc. Altfel, top 5 cele mai vizualizate articole de pe blog sunt următoarele:

Acestea sunt cele mai vizualizate articole de pe blog în anul ce tocmai stă să plece. Mă bucură totuși faptul că în acest top al celor mai vizualizate articole a reușit să intre și un articol publicat anul acesta, cel despre mixerul Biovita. Altfel, undeva la doar vreo 12 vizualizări de ultima poziție s-a aflat articolul în care am scris despre Cea mai bună bicicletă fitness pentru vârstnici este bicicleta orizontală .

Probabil, până la sfârșitul anului acest articol să urce în top 5, să depășească interesul pentru mixerul cu bol. Nu știu ce va fi, cel mai probabil începând cu anul viitor voi încerca să scriu mai des, să-mi fac timp, să-mi organizez timpul liber astfel încât să ajung măcar la două articole publicate pe lună. Sărbători frumoase la toată lumea!!!

%d blogeri au apreciat: