Turism în altă parte…

Mda, după îndelungi consultări cu mine însumi, cu vreo 10 minute înainte de a pleca spre aeroport, mi-am cumpărat un domeniu nou, i-am scris băiatului de la tehnic un mesaj și am plecat. Cam așa s-a întâmplat cu noul meu blog de travel, așa s-a născut el… Deci, deși începusem s-o cotesc pe aici cu articole turistice, am zis că e mai bine să fie ceva separat, să nu amestec saltelele cu plajele. Să rămână aici loc pentru detoate și ce e de vacanță și turism, în altă parte.

Deci, cam asta ar fi…nici nu am stat să văd dacă ce am scris în ultima perioadă cu tentă turistică pe site a atras ceva vizitatori însă, dacă esti unul dintre cei 4 abonați recent la blog și ai făcut lucrul acesta din cauză de articole de travel, ei bine, poți să te abonezi la noul meu site nișat exclusiv pe travel. Deci, da…am blog de călătorie. E nou, si-l găsești la adresa travelman.ro.

Atât s-a putut, poate e cam devreme cu link către el, că încă e cald ca să zic așa și nu are foarte multe articole dar mai bine acum, că pe urmă poate uit…

%d blogeri au apreciat: