Trolere nu au cei de la Heinner însă au cărucioare pentru piață

E genială treaba asta…M-am horărât acum câteva zile să scriu pentru tot restul acestui an doar despre produsele marca Heinner. Am ales să fac lucrul acesta mai mult ca un test, să văd dacă după un an de zile de postat doar despre produsele marca heinner voi reuși să urc blogul ăsta în prima pagină a lui google. Da, e o joacă însă o fac serios, mă uit, compar și trag concluzii. Cumva e ca și cum aș vrea să-mi cumpăr pentru mine ceva și printre variante ar fi și ceva de la Heinner. În condițiile în care produsele sunt ok și au un preț bun de achiziție, m-am apucat de treabă…am băgat deja articolul despre mixerul planetar și acum eram hotărât să văd despre ce să mai scriu.

Deși am scris până acum doar două articole despre heinner și e destul de greu să prind interogări pe subiect blogul meu fiind la început pe cuvintele cheie legate de produsele Heinner fiind plin internetul de căutări gen păreri heinner, m-am uitat azi la statistici. Nope, n-a venit încă nimic legat de Heinner din google însă mi-a atras atenția faptul că au apărut din nou vizualizări la articolul despre trolere. Semn că lumea se pregătește deja de vacanță. E bine, asta vreau…trafic în creștere.

E, legat de trolere și Heinner, dacă tot am amintit că Heinner vinde o grămadă chestii(aproximativ 2059 de produse marca Heinner listate pe emag) ziceam în primul articol dedicat acestui brand, am căutat să văd dacă oamenii vând și trolere marca Heinner. Ei bine, nu…trolere nu vând însă, au la vânzare niște căruțuri pentru piață. D-aia ziceam că e genial…poate vrea cineva să facă o excursie până la piață.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: