Tricicletă Lorelli pentru copii mici

Mă gândeam dimineață că ar fi cazul să cobor la boxă să fac un pic de ordine. Am multe chestii pe acolo care ar trebui aruncate, o parte probabil că vor lua calea olx-ului. Și primul lucru care mi-a venit în minte a fost o tricicletă Lorelli pentru copii mici. Și mă uitam pe net să văd cât costă o tricicletă Lorelli A28, o tricicletă cum au avut fetele mele. Asta așa, să știu cu cât o pun la vânzare pe olx. Și am găsit vreo două chestii care mi-au ridicat niște semne de întrebare. Prima ar fi de ce pe emag tricicletă Lorelli pentr copii mici costă 194 lei iar pe un alt site, site recunoscut drept unul doar cu produse destinate copiilor, aceiași tricicletă Lorelli costă vreo…230 lei?

A doua chestie care mi-a ridicat ceva semne de întrebare ține de precocitatea copiilor. Aștia mici din ziua de azi nu prea mai sunt de triciclete. Sunt mult mai rapizi, vor să ardă etapa asta, vor să se deplaseze mai repede și trec direct la biciclete fără pedale. Am stat și am derulat din memorie și din ce îmi amintesc, nu cred că contemporani cu fetele mele, la vârsta la care ele mergeau pe tricicleta Lorelli mai exista la locul de joacă mai mult de două triciclete. Și erau copii de vârste asemănătoare foarte mulți. Nope, toată lumea avea bicicletă fără pedale.

Altfel nu știu dacă să intru în detalii legate de triciclete. Copii din ziua de azi sunt mai activi și sunt mult mai atrași de trotinete, role și alte chestii mult mai rapide.

%d blogeri au apreciat: