Trei dintre cele mai bune tratament împotriva căderi părului la bărbați

Calvistop este un tratament pentru păr cu rezultate vizibile. Tratamentul pentru păr Calvistop are la bază ingredientul unic activ Baicapil, fiind un tratament dezvoltat în laboratoarele Swiss Nature Labs. Ingredientele active 100% naturalereactivează celulele din foliculul de păr, stimulându-i creșterea, mărindu-i densitatea și reducând căderea firelor de păr.  Este un tratament eficient împotriva calviției și a căderii părului având totodată un rol în regenerare părului și îndesire acestuia. Acest tratament împotriva căderii părului este unul dintre cele mai ieftine astfel de tratamente despre care uilizatorii s-au declarat mulțumiți.

Tratamentul Fiole împotriva căderii părului pentru bărbați de la Farmona Radical Med Anti Hair Loss Ampoule Treatment for Men, 15 x 5ml: este un tratament special conceput pentru ingrijirea eficienta a părului slăbit, cu tendințe de cadere conceput special pentru bărbați. Tratamentul anti-cădere este creat pe baza unui complex activ de fixare a firului de păr (Pro-Hair Booster 4H) și este bazat pe extract de coada-calului, pantenol, vitaminele A, E si F, Trichogen și Inutec, ce contribuie la eliminarea principalelor cauze ale căderii părului. Fortifică fibra capilara de la rădăcină până la vârf.

Tratamentul împotriva căderii parului de la Regivero hrănește și întărește firul de par cu elemente esentiale, precum proteina placentară, extract de măsline, keratină, glucoză, arginină si un complex de vitamine B3, B5 si B6. Acest tratament împotriva căderii părului stimulează circulația sanguină și asigură un aport suplimentar de micronutrienți la radacina firelor de par, cu ajutorul proteinei placentare de origine animala, argininei si vitaminelor din grupa B. Prin folosirea regulată a acestui tratament se reduce secreția exagerată a glandei sebacee, ajutând la reglarea sebumului și se reduce productia dihydroxytestostero.

Probabil, că una dintre întrebările frecvente în cazul în care căderea părului începe să ne îngrijoreze este dacă există cu adevărat un tratament eficient împotriva căderi părului. Mai apoi, normal ar fi să consultăm un medic specialist și să urmăm recomandările acestui. Desigur, există și întrebarea care este cel mai bun tratament împotiva căderii părului. Și există o mulțime de astfel de tratamente care se pot dovedi eficiente împotriva căderii părului la bărbați.

Alopecia sau căderea prematură a părului la bărbați este cunoscută popular drept chelire. În condițiile în care se estimează existența a peste 100,000 de fire de păr cu pierderi zilnice, naturale, de 50-100 de fire de păr ce sunt înlocuite de alte fire de păr ce cres din nou din același folicul. În cazul în care regenerarea nu mai are loc, foliculi inactivi intră într-o stare latentă, mai exact se instalează alopecia. Tocmai acesta este și motivul pentru care cele mai bune tratamente împotriva căderii părului mizează pe soluții stimulative pentru foliculi. În condițiile în care cauzele exacte ale căderii părului nu sunt cunoscute, în cazul în care căderea și rărirea firelor de păr încep să ne îngrijoreze, începem să căutăm cele mai bune soluții împotriva căderii părului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: