Toată lumea vrea să vândă ceva pe internet

Se plângea recent un influencer că nu se mai găsesc bloguri citibile în România. Păi nu mai sunt, ideea de blog a evoluat, acum e doar marketing și, chiar și cei care încă mai sunt adepții bloggingului de rit vechi, cei ce încă scriu constant de mulți ani, dacă nu-ți vând ceva de pe emag sau alte site-uri, încearcă șă-și vândă imaginea. Nu către tine, pe tine te-au convins deja, cumva, tu ești produsul vândut de el către companii și alte agenții de publicitate.  A, nu condam pe nimeni, chiar încurajez pe oricine să facă un blog, un site și să încerce să vândă ceva prin intermediul acestuia. Sincer, chiar cred că introducerea bloggingului ca materie în programa școlară ar fi un mare plus pentru cei ce ne vor plăti pensiile nouă, ăștia mai bătrâni.

Bun. Am zis că nu am o problemă cu cei care încearcă să vândă ceva prin intermediul internetului, fie că aici e vorba de site-uri/bloguri, facebook, you tube sau instagram…Chiar nu, și urmăresc diverse astfel de persoane pentru a putea să-mi îmbunătățesc skillurile pentru a reuși să ating scopul ăla care mă mână în luptă. Ei, dar cum nu mă pot abține și trebuie să și critic ceva, dintre toți cei care vând pe internet, cel mai tare mă seacă cei care se dau experți în finanțe personale și încearcă sș-ți vândă idei despre cum să-ți investeți banii. #Băinene, oamenii ăștia, mai sunt și unii care chiar se pricep, dincolo de faptul că toți îți vorbesc frază cu frază din vreo două-trei cărți intens promovate la nivel mondial, cu accente pe Tată bogat, Tată sărac a lui Kiyosaki și împănat cu pilde din Cel mai bogat om din Babilon, dacă i-ai luat la scuturat nu pică doi lei de pe ei. Bine, or să-ți zică că ei nu stau pe cash, că banii sunt investiți. Bine, da măcar să-ți arate ceva palpabil, un portofoliu…ceva. Bine, nu cred că vor convinge pe nimeni cu un credit ipotecar pe 30 de ani, așa ceva a reușit și șoferul care vine să mai ridice colete de pe la firmă.

Cam atât pentru azi, sunt matinal, deja am tras tare în dimineața asta…data viitoare promit să încerc să vă vând ceva concret și corect pe blog.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: