Televizor TCL cu diagonală de 126 la doar 1700 lei

Televizoarele marca TCL au început să prindă notorietate în ultima vreme. Sunt destul de prezente în promoțiile făcute de marile magazine și, cumva, vin să facă o concurență destul de serioasă altor mărci consacrate. Azi am văzut că există o promoție la televizorul TCL QLED 50C645, 126 cm, Smart Google TV, 4K Ultra HD, model 2023 și, comparativ cu alte televizoare din zona asta, pare atractiv. Știu că mulți deja se uită la prețuri și așteaptă reducerile de black friday dar cred, că nu va fi un preț cu mult mai bun decât cel de acum.

E destul de complicat să te legi de toate substraturile tehnologice aduse de modelul asta de la TCL, cumva e în linie cu ceilalți producători cu bubele inerente dar, una peste alta, având în vedere că la fel ca și Hisense și multe alte modele de televizoare existente pe piață acestea sunt manufacturate în China, nici TCL nu rupe gura târgului la zona asta de preț. Altfel, în condițiile în care scoate un rating de 4.26 stele, pentru o sufragerie unde mai vezi un film, mai urmărești un program tv, fără android și alte aplicații, TCL QLED 50C645, 126 cm, Smart Google TV, 4K Ultra HD ar putea fi luat în calcul.

Mă uitam pe la comentarii și păreri despre televizorul TCL QLED 50C645 și mi-a atras atenția un mic review făcut de cineva care a achiziționat acest televizor marca TCL:

L-am luat acum ceva vreme, in principal pt Netflix, dar și Xbox, și nu mă plâng, dar l-am prins la reducere, la 1650 lei. Dacă nu ar fi fost redus, nu l-aș fi luat, as fi mers pe ceva de la LG. In schimb sistemul se mișcă bine, mai sacadează uneori, Google assistant merge bine, nu am avut probleme cu recunoașterea vocala.
Imaginea este clară, culorile sunt bune, nu sunt wow, dar sunt plăcute, as spune peste medie pentru prețul acesta.
Interesant a fost modul de joc care îți scade din latență. Nu mă așteptam să fie așa bine.
Sunetul este sub medie în opinia mea, dar acum depinde de fiecare. Trebuie puțin umblat pe la setări pentru a avea un sunet ok. In schimb, la prețul la care l-am luat a fost un no-brainer.

Da, televizoare de buget în general aceste televizoare marca TCL însă, pentru o persoană normală, cred că în momentele în care apar reduceri de preț la televizoare TCL acestea ar putea fi luate în calcul pentru o eventuală achiziție.

%d blogeri au apreciat: