Televizor LED Samsung, 68 cm, HD-televizor cu functie de monitor

Azi, despre un mix intre televizor si monitor. Sau, monitor cu functie tv…cum vreti voi. Ideea este ca am avut parte de primul comision inregistrat la eMAG. Cineva interesat de aparate de vaslit a sfarsit prin achizitionarea unui televizor, ca de, poti fi practicant de sport si din canapea. Bine, poti baga si un FIFA ca televizorul e cu functie de monitor si merge si una si alta. Si daca tot e un televizor ieftin, mai vine si cu un cadou pe langa pretul redus cu 200 de lei, un pachet de servetele umede pentru sters ecranul –Televizor LED Samsung, 68 cm, LT28E310EW, HD asta-i televizorul cu functie de monitor PC.

Pentru ca este prima conversie, zic ca ar fi indicat sa fac si ceva cercetari, sa vad cateva pareri despre televizorul cu functie de monitor. Nu fac ceva generalist, merg strict pe parerile celor ce au cumparat televizorul LED Samsung cu diagonala de 68 cm.

Bine, din ce vad, la o prima vedere, majoritatea au cumparat aceast televizor ieftin de la Samsung fara sa realizeze ca este un mix si se poate folosi si ca monitor pentru computer.

cel mai bun televizor monitor

La o prima vedere, tinand cont si de parerile celor ce au cumparat acest televizor ieftin marca Samsung, achizitia se merita. Nu ma apuc sa fac un pomelnic cu partile bune ale acestui televizor, o puteti face voi daca sunteti interesati prin link-ul urmator: www.emag.ro/televizor-led-samsung-68-cm-HD si o sa aveti parte de 262 de pareri. Ca fapt divers, luati in seama doar pe cele semnalate cu ” Achizitie verificata”….cred ca sunt mai de incredere. Dincolo de marca, televizoarele Samsung fiind foarte apreciate de majoritatea poporului, pretul pentru un televizor de 68 cm este decent. Faptul ca are si functia de monitor este bine venita. Nu e cel mai bun televizor cu functie de monitor dar la banii astia merita.Da, la prima vedere e o struto-camila, dar daca vrei ceva mai bun, bagi mana mai adanc in buzunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: