televizor hisense dedeman

Televizor Hisesnse la Dedeman mai ieftin decât în online

Acum ceva vreme am scris că mi-au atras atenția televizoarele Hisense, că incep să crească în expunere și în România… Acum găsești televizoare Hisense și la Dedeman. În fine, ca mulți alții, habar nu aveam cine și unde se fabrică televizoarele Hisense. Cred că am lămurit cumva problema fabricantului de televizoare Hisense în articolul acesta. Acum doar urmăresc subiectul și se pare că pentru marca asta de televizoare există interes și pentru că, pasionat și de alte lucruri, urmăresc cât de cât ce fac frații Pavăl cu Dedeman și celelalte afaceri ale lor. Că altfel nu știu de ce Dedeman ar avea la vânzare un televizor destul de ok la preț mai mic decât marii retaileri IT&C. Pentru că dacă te uiți, televizor LED Smart Hisense 50A6BG la Dedeman costă 1549 lei.

Revenind la televizorul LED Smart Hisense 50A6BG, văd că diferența de preț este una destul de măricică, vreo 411 lei la emag. Bine, e vândut de partener, în marketplace dar orișicât, ideea este că este o diferență destul de mare între prețul televizorului la Dedeman față de emag. Nici la Altex nu găsești preț mai bun decât la Dedeman…ar fi afacere să mergi să-ți dea diferența sau cum zicea reclama lor.

În fine, ideea este că aici Dedeman câștigă probabil din volum, poate au ceva deal cu chinezii de la Hisense, poate chiar aceștia încearcă să intre mai puternic pe piața din România… că mă uitam și la evomag și televizorul acesta, deși este indisponibil, încă mai are preț de vânzare de 2035 lei :))

2 thoughts on “Televizor Hisesnse la Dedeman mai ieftin decât în online”

  1. Nu știu dar urmăresc cu atenție. Deși cred că s-au ocupat locurile din discover cu televizoare :))

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: