Strainul de langa tine sau cum arata Irina Bidner

irina binder scriitoarea

Apropo de cea mai noua carte a Irinei Binder, Strainul de langa mine, aseara, de curiozitate, am vrut sa aflu cum arata autoarea Irina Binder. Am cautat sa vad poze, cu cea mai de succes autoare a ultimilor ani. In fine, chiar nu conteaza cum arata autoarea, idee era ca de multe ori citim carti, ne indragostim de autori si habar nu avem cum arata omul respectiv. Dormim cu cartea pe noptiera si, autorul acelei carti este Strainul de langa noi…

Revenind la Irina Binder, cartile ei se regasesc in topurile vanzarilor, sunt apreciate, autorea si-a creat deja un public. In acest moment la precomanda se gaseste ultima ei carte, Strainul de langa mine…38 lei/ livrarea incepand cu 21.05.2018.
pentru cei interesati si nerabdatori sa citeasca ultima carte a Irinei Binder.

Carti scrise de Irina Binder

In alta ordine de ideei, daca sunteti pasionati de carti si chilipiruri, azi este ziua Books50 – 50% discount garantat la peste 40.000 de carti. 

2 thoughts on “Strainul de langa tine sau cum arata Irina Bidner”

  1. Creat* + diacritice. Nu poți face reclamă unei cărți dacă nu scrii corect. Verbul a crea are doi e doar când în structura cuvântului are și litera z. Asta e explicația cea mai simplă, fără să intru în detalii gramaticale prea complicate.

  2. Merci!

    Nu poți face reclamă unei cărți dacă nu scrii corect.

    Ba da, reclama pot face… in schimb, nu pot scrie o carte.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: