Storcator citrice ieftin sau unul mai scump dar bun?

storcator citrice bunAm fost aseara la cumparaturi si dupa cum am obiceiul, mai trag cu ochiul la ce au oamenii in cos. Citricice. Da, au aparut citricele si oamenii cumpara. Fie ca e vorba de suc sau mancate direct, citricele, cel putin in perioada rece sunt binevenite, aportul de vitamina C facand minuni.

Am mai zis ca interesul pentru articolul despre storcatoarele de citrice este in crestere si tocmai acesta este motivul pentru care revin cu doua recomandari ceva mai actuale despre ce se mai intampla in zona storcatoarelor de citrice.

Sper sa reusesc sa rezolv si dilema: Storcator ieftin sau unul scump dar bun?

⇒Storcator de citrice Star-Light CJT-40W

Aacesta este cel mai ieftin storcator de citrice, drept urmare, este cel mai vandut. Capacitatea de 700 ml ar fi suficienta pentru cineva care consuma ocazional suc. Storcatorul dezvolta o putere de 40W, o functie de revers si  o singura viteza. Este un storcator bun, dar limitat strict pe citrice.

La cat de ieftin este, nu se prea merita sa-l achizitionezi decat daca mai ai si alte cumparaturi, altfel risti ca pretul transportului sa fie aproape egal cu cel al produsului.

Vezi detalii

Cam atat cu recomandarea unui storcator de citrice ieftin.

⇒Storcator manual citrice, Zokura

Acesta este un storcator tip presa, mai scump dar mult mai universal. Cu siguranta ati vazut genul acesta de storcator de citrice si prin baruri. Eu l-am vazut prima data in Tunisia unde a facut cel mai bun suc de rodii. Avantajul acestui tip de storcator este acela ca pe langa citrice, stoarce cu succes si alte fructe.

Vezi detalii

Recomandarea in cazul in care se doreste achizitionarea unui storcator de citrice ar fi sa tineti cont de cat suc consumati. Daca consumul este ocazional atunci se merita un storcator de citrice ieftin. In cazul in care aveti o familie numeroasa in care se consuma zilnic suc de portocale, clar, cea mai buna optiune este un storcator tip presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: