Știu ce vrei de Crăciun – 5 idei de cadouri de Crăciun

#ȘtiuCeVreiDeCrăciun e o idee de hashtag a celor de la Decathlon pentru sărbătorile de Crăciun. Dap, poate părea comercial dar poate fi și foarte inspirațional, mai ales că puțini sunt cei ce știu cu adevărat ce vor cei dragi să le aducă Moșu. Bine, eu știu ce vor fetele mele, că i-au tot scris scrisori lui Moș Crăciun încă de când ne-am întors din vacanța de vară. Revenind la ale noastre, #DecathlonRomânia are deja activă pe site o campanie dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru cei ce nu știu ce cadouri să le facă celor dragi și au nevoie de puțină inspirație, Idei cadouri de Crăciun de la Decathlon poate fi un punct de pornire în alegerea unui cadou de Crăciun. Și dacă tot ești în căutare de idei de cadouri de Crăciun, profit de ocazie și las mai jos o listă cu 5 recomandări ce pot fi de ajutor celor ce caută idei de cadouri de Crăciun.

  • Card valoric Decathlon – este o idee de cadou ce se pretează mai ales în cazul în care vrei să faci cadou de Crăciun( și nu doar de Crăciun) unui coleg sau unei persoane ce se află într-o altă localitate. Valoarea cardului poate fi minim 50 lei și maxim 1.000 lei și poate fi folosit pentru orice produs sau serviciu oferit de Decathlon.
  • Bicicletă Eliptică Essentiel EL100 – Știu că pote fi o idee de cadou ce poate lăsa loc de interpretări mai ales dacă acest cadou de Crăciun vine de la el. Așa că doamnelor, dacă vreți să-i faceți soțului un cadou de care să vă bucurați și dumneavoastră, o bicicletă eliptică poate fi o idee de cadou de Crăciun foarte inspirată. Avantajul acestei biciclete este că poate fi folosită de toată familia, fiind cadou de Crăciun rezoluția de anul nou, cea cu mersul la sală, are șanse mari să fie îndeplinită dacă vine sala acasă :)) Bicicletă eliptică Essentiel EL100 este ideală pentru menținerea în formă, pentru tonifiere iar utilizarea unei biciclete eliptice constituie o excelentă activitate cardio-vasculară ce poate fi efectuată în confortul casei indiferent de condițiile meteo de afară.

  • Mănuși tactile – Deși concepute pentru alergare sau alte activități în aer liber, mănușile cu inserții tactile pot fi luate în calcul pentru un cadou de Crăciun în condițiile în care suntem tot mai dependenți de telefoane și alte deviceuri. Deși nu sunt niște mănuși impermeabile, acestea sunt călduroase și foarte utile în momentul în care vrei să utilizezi telefonul mobil.

  • Țintă Darts – Mereu m-am gândit că mi-aș dori o țintă de darts dar niciodată nu mi-am cumpărat una, că mereu se găseau alte priorități. Am avut ocazia să arunc de câteva ori la țintă, nu sunt un jucător experimentat…dar o țintă de darts cred că ar fi un cadou de Crăciun ideal pentru un bărbat. Pe persoană fizică, chiar mă gândeam pe la începuturile pandemiei să-mi fac un canal de you tube despre darts. Am o logie pe care o folosesc drept man cave și mă gândeam să-i dau un aspect de pub și acolo să instalez ținta de darts. Nu e timpul pierdut, poate mă organizez în viitorul apropiat și pornesc acest proiect. Revenind la ținta de darts, Darts Club 500 este o țintă de dimensiuni oficiale, foarte rezistentă, fabricată din naturale din orez.

  • Set Gantere bodybuilding 20 kg – recomandarea asta o fac pentru că am urmărit multă vreme acest set de gantere și nu era disponibil. Într-un final am reușit și l-am cumpărat. Acum văd că este din nou disponibil așa că poate fi considerat un cadou cu greutate, foarte util pentru cineva care vrea să facă antrenamente acasă. Setul este foarte ușor de depozitat în valiza de transport, are o bară cu filet ce conferă siguranță în efectuarea exercițiilor și poate fi reglată greutatea ganterei din două în două kilograme. Setul conține 8 discuri de 1 kg, 4 discuri de 2 kg și cele două bare.

Nu știu cât de utile v-au fost aceste recomandări de cadouri pentru Crăciun, eu merg pe varianta de cadouri ce pot fi foarte utile. Am mai povestit că primele cadouri de Crăciun luate din Decathlon pentru cea care urma să-mi devină soție au fost un set de bețe de trekking și un podometru. Dacă despre utilitatea la acest moment a podometrului putem discuta, că avem tot felul de aplicații pe telefoanele mobile, uite că bețele de trekking încă sunt folositoare.

În speranța că acest articol a fost unul util și va ajuta pe cineva cu o idee de cadouri de Crăciun, pentru că articolul a început cu un hashtag, nu-mi rămâne decât să-l închei decât cu un altul: #OferăUnCadouSportiv.

%d blogeri au apreciat: