Statistici dupa vacanta


Zicea o vorba din batrani ca toamna se numara bobocii. Nu, inca nu incep sa-i numar, fac doar un scurt inventar al traficului pe blog. Au trecut aproape 3 saptamani de la publicarea ultimului articol, dar google a avut grija de blog…i-a trimis trafic in continuare. Cum cele trei saptamani scurse au fost impartite in saptamana de dinainte de concediu, saptamana de concediu si saptamana de refacere dupa concediu, de azi reintram in normal.

Si cum e frumos, o scurta privire aruncata la statistici, arata urmatoarele.

Cele mai cautate articole raman cele despre masinile de gaurit. Daca variantele pentru bormasina Parkside de la Lidl ramane liderul incontestabil al traficului adus pe blog, tot din categoria aceasta, un interes in crestere vad pentru articolul despre ce sa stii cand cumperi o bormasina.

Am o vaga parere ca si doamnele sunt interesate de micul meu blog, nu de alta, dar exista cautari pentru articolul despre Friteuza fara ulei si, inca un semn ca vine toamna si lumea se pregateste pentru curatenia de toamna si se cauta o galeata cu mop rotativ. Desi nu a inregistrat o crestere spectaculoasa in cautari, am vaga senzatie ca tot doamnele sunt curioase de diferenta dintre fier de calcat si statia de calcat. Speram la crestere pentru acest articol.

Cam asta a fost cautarile mai ridicate din ultimele trei saptamani. Si daca tot eram bagat in statistici, inca un articol ce incepe sa creasca in cautari. Cumva tot de toamna, nu de alta, dar incep sa apara citricele si interesul pentru un storcator de citrice bun este si el in crestere.

O toamna frumoasa va doresc!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: