Soluție bună împotriva gândacilor de bucătărie

Nimeni nu știe când se înmulțesc gândacii de bucătărie. Mă rog, sunt oameni ce știu însă pentru mine, pare că sezonul este primăvara..că peste iarnă nu am mai văzut gândaci de bucătărie așa că ai nevoie de o soluție bună împotriva gândacilor. Există o mulțime de soluții împotriva gândacilor de bucătărie dar care cea mai bună soluție împotriva gândacilor de bucătărie? Ce soluție anti gândaci de bucătărie să folosești astfel încât să scapi de aceste insecte?

Eu locuiesc la parter și mi-am asumat faptul că șansele de a avea parte de gândaci de bucătărie vor fi mai mari. Dar nici nu am stat doar în dezinsecția făcută de asociație. De exemplu, ultima dezinsecție făcută în bloc a fost prin decembrie și toată iarna nu am văzut gândac de bucătărie. Azi mi-au căzut ochii pe primul gândac. Era mort, că, spre norocul meu am o pisică care prinde gândaci. Da, e o soluție împotriva gândacilor eficientă. Ziceam că pe lângă substanțele anti gândaci folosite de asociație pentru dezinsecția generală folosesc și eu diverse substanțe și soluții împotriva gândacilor. Se pare că cel mai bun efect împotriva gândacilor de bucătărie a avut Max Force IC gel, deși înainte am folosit inclusiv soluții concentrate, diluate în apă și apoi pulverizate prin diverse locuri. Atunci, am și stat o zi plecați de acasă că cică nu e recomandat să stai în casă după ce pulverizezi soluții anti gândaci. Și efect de lungă durată nu a avut, au reapărut gândacii de bucătărie din nou.

Altfel, trebuie să comand din nou un Max Force IC gel, și să mă apuc să dau cu el prin casă. Pare că e cea mai bună soluție, are rezultate bune în combaterea gândacilor de bucătărie. Eu o să-l comand de la www.fara-daunatori.ro că aici am găsit și varianta de seringă cu soluție anti gândaci de bucătărie la 30 grame. Bine, cred că mai adaug ceva în coș, anti căpușe să dau prin curte. Mi-ar fi fost mai simplu să-l comand la emag și să ridic de la easy box dar văd că cea mai mare cantitate de soluție anti gândaci de bucătărie este de 20 grame. Dacă vă e mai simplu și nu aveți nevoie de o cantitate mai mare de insecticid gel Max Force IC, puteți să-l comandați de aici:www.emag.ro/set-insecticid-profesional-gel-max-force-ic-19-8g-solutie-contra-gandacilor-de-bucatarie

Cam asta ar fi despre gândacii de bucătărie. Pe lângă curățenie trebuie să mai folosești și substanțe împotriva gândacilor de bucătărie. Lupta cu dăunătorii este pe viață…nu scapi niciodată de ei dar măcar să-i nimicești periodic.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d