Și, te-ai apucat de slăbit? 5 recomandări ieftine pentru cei ce vor să slăbească fără a merge la sală

Începutul de an vine întodeuna cu planuri, promisiuni și tot felul de rezoluții. Am și eu câteva, printre acestea se regăsește și una legată de blog, și una legată de cele câteva kilograme de care vreau să scap până s-o face vremea de plajă. Altfel, există și o parte bună, nu am pus în perioada sărbătorilor decât 2 kilograme. Partea mai puțin bună este că le-am pus tot pe burtă. Acum, dacă și tu ți-ai propus să aloci mai mult timp sportului, dacă ești hotărât să slăbești, să arzi caloriile, am făcut o mică selecție de articole sportive forte utile în demersul acesta. Le-am cules din din recomandările specialiștilor. Deci, să ardem caloriile!

Sportul și activitatea fizică este calea sănătoasă prin care arzi surplusul de calorii, slăbești și te menții în formă. Pentru început, pentru că am căutat o metodă prin care să slăbesc fără a fi nevoit să fac un abonament la o sală de sport, am găsit un aparat care cred eu că mi s-ar potrivi mănușă. Este vorba de aparatul de vâslit, un aparat pe care poți lucra umerii, braţele, spatele, muşchii pectorali şi abdominali, dar şi coapsele şi gambele. Pe lângă aceste avantaje, mai există unul… Acest aparat de sport nu va sfârși drept cuier așa cum se zice că se întâmplă cu bicicletele de fitness sau alte aparate :))

Vezi aici detalii despre aparatul de vâslit

Dar acum să revenim la recomandările promise mai sus. Nu vă așteptați la chestii scumpe, poți face sport acasă fără a investi foarte mulți bani.

Saltea fitness – Desigur, poți folosi și un izopren clasic pentru antrenamente însă ar fi recomandată o saltea de fitness. Spre deosebire de izopren, salteaua specială pentru fitness are avantajele ei. Unul dintre avantaje ar fi acela că nu aluncă. Prețul unei saltele de fitness este destul de accesibil și poți alege o astfel de saltea de aici.

Coarda de sărit – antrenamentul de coardă este unul dintre cele mai intense antrenamente ce pot fi făcute cu costuri minime și rezultatele, cel puțin pe parte de cardio, extraordinare. În condițiile în care ești pasionat de jogging, poți lua coarda cu tine și poți alterna alergatul cu sesiuni de sărit coarda.

Set Gantere bodybuilding 20 kg – poate părea un pic mai mult însă, fiind o ganteră reglabilă poate fi folosită pe diferite niveluri de greutate. Gantera este ideală pentru dezvoltarea tricepșilor, bicepșilor, deltoizilor și pectoralilor. Adăugarea sau eliminarea discurilor pe ganteră se face foarte ușor datorită rozetelor cu filet care, prin strângere conferă siguranță în timpul antrenamentului.

– 2 bare de 2 kg, diametru de 28 mm, lungime 35 cm;
– 4 stop-discuri crom (200g fiecare);
– 8 discuri de 1 kg, diametru de 28 mm;
– 4 discuri de 2 kg, diametru de 28 mm.

Roată Abdominală – Acest aparat este ideal pentru cei ce vor să lucreze mușchii abdominali. Prin folosirea roții abdominale sunt lucrați atât mușchii superficiali, cât și mușchii profunzi. Pare un aparat destul de greu de utilizat însă, pentru începători se poate regla nivelul de intensitate urmând ca mai apoi să treci la un nivel mult mai intens prin apropierea celor două role ale aparatului. Acest lucru permite îmbunătățirea posturii și păstrarea abdomenului plat.

Încălțăminte Alergare Jogging Run Cushion – Joggingul rămâne totuși cel mai ieftin sport posibil. Acesta este și motivul pentru care recomandarea finală este cea a unor pantofi de jogging. Desigur, puteți alege modele mult mai performante însă, fiind un articol dedicat celor care acum vor să se apuce de sport cu dorința de a da jos câteva kilograme sau, doar pentru a se menține într-o formă cât mai bună, acești pantofi de alergat sunt ideali. La un preț sub 100 lei sunt dedicați alergătorilor începători, celor ce aleargă sub 10 km pe săptămână.

Așa cum spuneam la începutul articolului, am câteva rezoluții personale. Cum una dintre ele are legătură cu mișcarea și sportul iar cealaltă am spus că ține de activitatea pe blog, pe viitor voi reveni cu alte articole pe această temă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d