Si eu am fost trainer de barbati

Ca tot am blogul asta care nu vrea sa se scrie singur, mi-a venit ideea sa-l dedic efectiv bloggerului Mihai Vasilescu.Omul scrie zilnic si scrie despre viata. Cum pe celalalt blog am luat o anumita directie, aici am sa dezvolt amintirile si intamplarile ce au legatura cu articolele lui Mihai…da Misule, esti motivational.

………………………..

Azi, Mihai discuta despre articolul unui tip, rupt parca din seduction community si are dreptate, dar si Silviu Iulian asta are dreptate, chiar sunt oameni, barbati ce au nevoie de un impuls.Omul, a gasit o nisa si profita de ea. Dar sa nu o mai lungesc ca nu-i de guma, hai sa povestesc cum am fost si eu trainer de barbati.

Intr-o vreme aveam un prieten, ce trecuse printr-o trauma nasoala(prietena lui murise in somn langa el) si avea o problema in a mai lega relatii cu femeile. Chiar inteleg ca nu prea mai putea sa interactioneze la modul emotional-sexual cu o femeie  Dincolo de drama omului, intamplarea de azi, este destul de haioasa.

Stiind prin ce a trecut, incercam sa-l fac sa renunte sa mai beleasca oaia in pod si sa incerce sa bage si el un lemn in soba. Si cum vanam eu pe mesenger, se deschide fereastra de conversatie cu pretenu.

-Marine, m-a luat una la intrebari

-Baga mare, poate iese ceva

..si tot am lungit discutia, el vorbea cu tipa, eu ziceam ce sa-i zica si uite ca tinea vrajeala

Partea misto a fost in momentul in care mi-a scris urmatoarele cuvinte:

Ba, vrea sa vina la mine, ce fac!!!?

Panica citeam in fraza asta si ma cracanam de ras, asa ca, ca un adevarat trainer, i-am dat cel mai adecvat sfat ce se putea da:

Bai, daca vine, o fu*i si gata….si i-am inchis mesengerul. Partea misto, ca dupa intamplarea asta, omul a devenit mai increzator si chiar daca nu a devenit barbatul fatal, in decursul timpului, a mai avut relatii.

relatii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: