Senzațional! Uite ce a construit un pensionar excentric din Uricani pentru nepoții săi

Petre Ianculescu este unul dintre milioanele de pensionari din România. Dacă mare parte dintre pensionarii români aleg blazarea și Antena 3, pensionarul Petre Ianculescu a ales să-și cheltuie economiile și pensia diferit. El a ales să construiască un castel. Și nu orice castel, un castel inspirat dintr-un basm animat marca Disney.

Toată viața excentricul pensionar din Uricani a lucrat ca conductor CFR fiind mai totă viața plecat de lângă familie. În 2013 Nea Petre s-a pensioat și a demarat construcția  frumosului castel. Și-a băgat în această construcție toate economiile, a mai împrumutat mici sume de la cunoscuți și chiar a luat bani de la provident. După 3 ani castelul a fost gata, cei 7 nepoți ai lui Petre Ianculescu fiind foarte încântati…hai să mergem la tataie la țară…la castel!

Pentru că deja sunt mari, nepoții lui Petre Ianculescu fiind la scoală, excentricul nostru pensionar din Uricani a hotărât să deschidă castelul și pentru turiști. Așadar, dacă aveți drum prin Uricani, făceți un efort, treceți peste drumul prost ce leagă castelul de șoseaua principală (primăria nu a investit bani în infrastructură) și vizitați Castelul Disney din Urcani. Prețul unui bilet este mai mult decât modest,  5 lei…Petre Ianculescu nu vrea să se îmbogățească, e mulțumit cu pensia de la stat și cât încasează din biletele celor ce vizitează castelul.

Senzațăional ce se poate face în România dintr-o pensie, ceva economii strânse de-a lungul vieții active și un credit mic. Așa arată Castelul din Uricani construit de un pensionar pasionat…

Rubrică sponsorizată de HotelsCombined

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: