Se vinde hotelscombined

Prin anul 2005 niste australieni au conceput un motor de cautare oferte de cazare. L-au numit hotelscombined.com. In scurt timp hotelscombined avea sa ajunga cel mai tare si mai mare agregator de oferte de cazare din intreaga lume. Acum gata, Booking Holdings, liderul mondial in industria turismului on line, prin intermediul Kayak, a facut o propunere de achizitionare pentru comparatorul de preturi al celor de la hotelscombined.

Nu se stie pe ce bani se face vanzarea, probabil multi. Comparativ, in 2017, Momondo a fost cumparat tot de o companie a Booking Holdings cu 550 milioane de dolari. Asta a insemnat extinderea pe zona europeana. Cum hotelscombined erau foarte tari pe zona Asia-Oceania, era normal sa-i faca cu ochiul gigantului american care, din 2007, tot achizitioneaza tot ce inseamna succes pe nisa de travel on line.

Pana acum eu am fost multumit de hotelscombined, asa cum am punctat si aici, alternativele oferite de hotelscombined au fost multumitoare. Sper ca algoritmii de cautare ai site-ului sa nu sufere modificari dupa vanzarea catre Booking Holdings, nu de alta dar, de fiecare data cand gasesc ceva cazare pe booking sau alte site-uri de rezervari hoteliere, caut si alternativele oferite de hotelscombined.com….si, surpriza, se gasesc si variante cu preturi mai bune la fix aceiasi locatie.

 

Save on your hotel - hotelscombined.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: