Se merită un grătar electric Livingtone Smokeless Grill XL Deluxe

Miroase a grătar pe scară, e și ceva fum. Nu e deranjant însă, mă gândesc că în apartamentul în care se prepară grătarul respectiv, dacă a ieșit mirosul pe scara blocului, fumul și mirosul de grătar e deranjant. Clar, nu se gătește pe un grătar electric. Am scris în urmă cu ceva vreme un articol despre astfel de aparate de gătit, ziceam atunci că văd o alegere interesantă în grătarul electric Hausberg, un grătar de 1250 W destul de lăudat și apreciat mai ales prin prisma raportului calitate-preț. În condițiile acestea, mă întreb dacă se merită achiziționarea unui grătar electric Livingtone Smokeless Grill XL Deluxe. Întrebarea vine cumva și raportată la preț, unul ceva mai mare, însă, citind mai multe despre acest grătar cred că în anumite condiții, merită achiziționat.

De când m-am uitat eu după un gratar electric fără fum pe care să poți găti liniștit o friptură cinstită într-o bucătărie de apartament, lucrurile pare că au evoluat, oferta de grătare electrice fără fum bune și foarte bune a crescut iar șansele de a alege cel mai bun grătar electric fără fum au crescut și ele. Un exemplu în acest sens fiind și grătarul electric Livingtone Smokeless Grill XL Deluxe. Dar hai să vedem ce face acest grătar electric încât să-l poți băga în topul celor mai bune grătare electrice fără fum. Nu de alta dar dacă tot l-ai cumpărat, e bine să-l și folosești…și nu vrei să umpli casa de fum și miros.

De ce să alegi grătarul electric Livingtone Smokeless Grill XL Deluxe

În primul rând pentru că este un grătar care nu scoate fum….și tocmai acesta este principalul motiv pentru care oamenii aleg un astfel de grătar, nu vor fum în bucătărie când au poftă de un grătar. Un alt motiv pentru care ai alege Livingtone Smokeless Grill XL Deluxe ține de dimensiunile acestuia. Așa cum zice și denumirea, este un grătar cu o suprafață de gătire de 400×300 cm. Totodată acest grătar este prevăzut cu o tavă de protecție în care grăsimea se stânge și astfel, prin intermediul acestei tăvi colectoare se evită căntactul cu zona fierbinte a grătarului. În principiu, această tavă ingenioasă este denumită thenologie Smokeless. Dap, posibil să sune pompos însă dacă această tehnologie reduce cantitatea de fum, nu mă interesează, e ok.

Un alt avantaj prezentat de acest grătar fără fum este conferit de TiCerama, o combinație de  titan și ceramică care în urma aplicării pe suprafața grătarului  oferă acestuia durabilitate și rezistență împotriva zgârieturilor. Tot datorita stratului TiCerama grătarul se spală ușor și nu ramân pete pe suprafața acestuia dupa utilizare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: