Sandale din piele naturala colorate de la Zappatos-99 lei

On line-ul romanesc este plin de magazine cu incaltaminte,. Unul dintre aceste magazine, zappatos.ro, este subiectul zilei de astazi. Motivul, au sandale colorate din piele naturala exact pe gustul sotiei mele. Asta asa, ca vine curand ziua ei si vrea cadou o pereche de sandale colorate din piele naturala. Asta-i si motivul pentru care mi-a trimis mai multe linkuri, toate de la zappatos, si m-a lasat sa aleg eu care cred ca este perechea de sandale cea mai potrivita.

E destul de complicat sa aleg, printre sandalele colorate mi-a trimis si unele ce contin o culoare care mie personal nu-mi place, gri metalic. Mi se pare dubios ca aceasta culoare intra in componenta unei perechi de incaltari, fie ele si sandale de vara. Sandale piele naturala Mazan mk4 Maro, asta e modelul de care zic.

Celelalte modele de sandale colorate din piele naturale, in ordinea numarului de pe talpa, sunt:

Sandale piele naturala Buriba M4 Portocalii-dragute dar nu neaparat pe gustul meu.

Sandale piele naturala Buriba 2 Albastre-interesante ca-mi place mie culoarea albastra.

Sandale piele naturala Mazan Multicolor-la aceasta pereche de sandale m-am uitat lung, sunt interesante si a mai avut o pereche asemanatoare.

Sandale piele naturala Mazan 3 Maro– cred ca asta este perechea castigatoare. Sandale din piele naturala Mazan 3 Maro. Este si prima pereche trimisa. pe langa sandale colorate, mi-a zis acum ceva vreme ca vrea si o carte. O s-o comand si pe asta si mai pun ceva la rece pentru a sarbatori momentul cum se cuvine.sandale piele naturala colorate

Cam atat despre sandalele colorate din piele naturala de la zappatos.ro. Acum, urmeaza si cateva consideratii despre o meserie foarte banoasa, foarte cautata si pe cale de disparitie. Meseria de cismar. Cred ca de aici a plecat si dorinta sotiei de-a primi cadou de ziua ei o pereche de sandale din piele.

De ani de zile, cel putin o data pe an merg cu diverse incaltari la unul dintre cei mai buni cizmare din Bucuresti, Adrian-0723977489. Are o mica camaruta pe strada Leon Voda, zona Budapesta. Repar incaltaminte la el de 7-8 ani si mereu am fost multumit de lucrarea executata. Deci, daca cautati un cizmar bun in Bucuresti, aveti detalii mai sus.

In fine, ideea era ca saptamana trecuta i-am dus la reparat 3 perechi de sandale din piele si o pereche de balerini. La balerini a fost nevoie de lipit. La sandale treaba mai complexa, la doua perechi a schimbat branturile iar la a treia pereche de sandale a schimbat talpa cu totul. Mi-a zis o chestie si tind sa-i dau dreptate: Cand e vorba de sandale, cele mai bune sandale sunt cele din piele naturala, le poti purta mai multe veri. Sunt foarte simplu de reparat…uite, ale sotiei tale,  la astea le-am schimbat brantul acum doi ani…acum le schimb talpa si mai tin inca doi-trei ani.

Ce sa zic, sunt putini cizmari ramasi, tocmai asta este si motivul pentru care sunt foarte cautati..A, nu-l cautati pe cizmar luna asta. Pleaca in concediu…doua saptamani la munte, o saptamana la tara si mai apoi inca doua saptamani in Grecia, la mare. Avantaje…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: