Saltele americane bune, cum este salteaua americană

Vezi oferta de saltele americane

E, dacă ați ajuns aici căutând saltele americane, bune e pus din partea casei să dea bine la căutări, hai să vă zic că până acum nu am întâlnit denumirea aceasta de saltele americane. Eu, că tot am scris recent articolul despre toppere, am zis să mai dezvolt puțin subiectul legat de calitatea somnului și să văd ce oferă piața legat de apropiata campanie de black friday și am luat un pic la ochi magazinele de profil. Și m-a intrigat categoria asta de saltele…auzi, saltele americane. Și am luat o mică pauză să caut informații, să aflu ce este și cum arată salteaua americană și ce este special la această saltea. Ca idee, denumirea aceasta de saltea americană am găsit-o pe site-ul somnproduct.ro, un site destul de popular din ce am aflat tot căutând informații. Ei bine, că tot suntem la capitolul saltele americane, au la această categorie două saltele:

  1. Saltea American Dream Memory, 34 cm + Perne Bonus
  2. Saltea American Dream Latex, 34 cm + Perne Bonus

Acestea fiind spuse, am aflat că salteaua americană în cauză este o saltea lucrată manual procesul durând aproximativ 18 ore. Nu că ar conta prea mult, până la urmă, scopul unei saltele fiind acela de a oferi un somn odihnitor. Dar se știe, chestiile făcute manual sunt mai scumpe așa că, pentru calitate, dacă-ți permiți, cred că merită prețul. Ca idee, prețul saltelei American Dream Memory este o idee sub prețul unei dintre cele mai bune saltele despre care am găsit referințe pe internetul românesc, salteaua Dormeo Octaspring AIR+ SELECT 27 CM. De comparație am folosit dimensiunile saltelei mele, 190×160. Salteaua American Dream Memory este o saltea ce combină mai multe tehnologii de fabricație pentru un somn bun. Astfel, în miezul saltelei se regăsesc aproximativ 350 de arcuri de 2,4 mm. Pentru o rezistență sporită fiecare arc la interior conuri speciale poliuretanice iar între rândurile de arcuri, pentru mărirea portanței, sunt amplasate longitudinal 4 grinzi de poliuretan. Totodată, marginile saltelei sunt ranforsate pe tot conturul saltelei cu bare de poliuretan groase de 5 cm și înalte de 14.5 cm.

Tot miezul de arcuri ortopedice al saltelei americane este acoperit cu un strat dublu de pâslă impregnată iar peste această pâslă este fixata o placa de poliuretan de densitate 23 kg/m3 cu grosimea de 3 cm. Salteaua americană fiind o saltea cu două fețe, una de vară și una de iarnă, fața de iarnă a saltelei se regăsește aplicat un strat din lână naturală cu densitate de 600 gr/m2. Pentru un confort ridicat, fiind vorba de o saltea de calitate, salteaua americană este acoperită cu o husă matlasată, foarte calitativă iar în topperul de suprafață se regăsește un strat consistent de 6 cm de spumă memory. Husa exterioara a saltelei este confecționată dintr-un amestec de vâscoză și bumbac. Banda laterala este matlasata impreuna cu o banda de poliuretan de 6 mm, prevazută cu aerisitoare pe ambele părți. Aceasta saltea este prevazuta si cu manere pentru intoarcerea saltelei în funcție de sezon. Garanția oferită de producător este de 10 ani. În funcție de pat, dimensiunea saltelei poate fi aleasă pe mai multe dimensiuni.

Vezi aici cea mai mare ofertă de saltele la reducere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: