Robot de aspirare? Care e cel mai bun robot aspirator?

Cel mai bun robot aspirator…Nu știu dacă este cel mai inspirat titlul dar, cum altul nu am iar articolul de față încearcă să găsească cel mai bun aspirator robot, ăsta e la fel de bun ca oricare altul. În fine, revenind la subiectul aspiratoarelor robot, azi, m-am uitat puțin pe emag și a dispărut una dintre cele mai mișto funcții ale site-ului, de unde-mi luam și eu inspirația. Rubrica „Ce se cumpără acum” a fost înlocuită de „Recent adăugate la Favorite”…de acolo am cules și robot de aspirare Roborock 2, 14.4 V, Mop, Autonomie 2h, WiFi, Alb. Probabil, așa cum era și cu vechea rubrică, și adăugatele la favorite poate fi un punct de plecare în momentul în care vrei să achiziționezi cel mai bun robot aspirator.

M-am uitat pe internet să văd care este cel mai bun robot aspirator și, întradevăr, cam peste tot, Roborock2 este prezent, fiind catalogat drept unul dintre cei mai buni roboți de aspirare. Sincer, nu mi-aș lua un robot aspirator, utilitatea acestei mașinării o văd doar în cazul în care ai o casă mare, fără multă mobilă și fără covoare…și la mine nu este cazul, e plin de jucării, măsuțe și alte dulăpioare, chiar dacă implică mai multă implicare când vine vorba de igienizarea locuinței, în condițiile date, văd mai utilă investiția în achiziționarea unui aspirator vertical ceva mai calitativ.

Apropo de roboți aspirator, discutam acum ceva vreme cu niște prieteni care și-au luat un astfel de robot, nu Roborock 2, modelul anterior de la Xiomi, Mi Robot Vacuum, de la Orange, ceva combinație cu puncte de fidelitate și rate în abonamentul telefonic. Dacă sunteți abonat Orange și vă doriți un robot aspirator, merită încercată și varianta aceasta, altfel,  robotul aspirator Mi Robot Vacuum produs de Xiomi, la emag e mai ieftin.

Atractivitatea în ceea ce privește achiziționarea unui aspirator robot e dată în primul rând de faptul că ai nevoie de el să facă curățenie nesupravegheat. În aceste condiții, cea mai importantă caracteristică a acestuia este posibilitatea de programare a procesului/orarului de curățenie, aspiratorul robot fiind astfel capabil sa efectueze sarcinile în perioadele în care sunteți plecați la serviciu. Pe aceleași considerente, o funcție importantă o reprezintă și opțiunea de andocare automată, din care va rezulta încărcarea automată a robotului. Cel mai bun aspirator robot poate să-și întrerupă procesul de curățare în momentul în care primește semnale că acumulatorul este aproape gol și merge la stația de andocare pentru a se reâncărca, reluându-și ulterior sarcinile programate. Cele mai bune aspiratoare automate sunt dotate cu functii de programare specifice, putand fi setate, pe baza unor hărți, astfel încât acestea să curețe doar anumite suprafete sau anumite zone din locuință, arii stabilite în prealabil. La început, aspiratorul robot își va configura, pe baza senzorilor cu care este dotat, o hartă a suprafeței  de curățat, pe care o va respecta conform setărilor.

Variante ieftine de robot aspirator, pentru cei ce nu doresc să investească o sumă mare într-o astfel de achiziție este Cleanmaxx Robot sau, un robot aspirator de la firma românească, iHunt, la care, ca o parantează, după ce s-a listat pe Bursa de Valori București, am cumpărat câteva acțiuni. Deci, dacă sunteți amatori de încurajat firme românești iHunt Robot Vacuum + Mop poate fi o alegere interesantă dacă doriți să achiziționați un robot aspirator.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: