Am infrant

renuntareNu stiu daca este cel mai inspirat titlu, dar in momentul acesta simt ca se potriveste.Initial gandeam sa scriu ceva despre renuntare, dar se putea interpreta, asa ca o las cum a cazut…renunt sa mai particip in Superblog 2016.

Motivul este unul personal si nu are legatura cu jurizarea sau ceva conditii puse de cei de la Superblog…pur si simplu nu am suficient timp sa ma dedic competitiei. Initial, hotarasem sa particip la toate probele, nu tinteam neaparat un castig, doream doar sa bifez toate probele.Cand m-am inscris, am omis ca am programate cateva zile de vacanta departe de internet si de Romania, iar lucrul acesta a facut sa ratez doua probe.In conditiile acestea, am hotarat sa ma retrag si sa-mi vad mai departe de blog, si sa ma axez pe un lucru ce l-am realizat in aceasta vacanta.Copilul.

Asadar, incepand de azi, acest blog va fi dedicat copiilor,copilariei cu tot ce tine de aceasta minunata perioada.Vor fi ceva schimbari atat de tema si de titlu,dar si de abordare.Acest blog va deveni un blog dedicat copiilor de toate varstele.

Ma voi axa in principal pe jucarii si jocuri interactive pentru toate varstele, carti educationale pentru copii si cand si cand, povestiri haioase ce au legatura cu copii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: