Reduceri la eMag în week-end

Legenda zice că cele mai bune oferte pe emag ar fi după sărbătorile de iarnă dar la cum au evoluat prețurile, inflația, cumulate cu scăderea consumului, cred că poți pândi ceva oferte și pe perioada verii când lumea acordă mai multă atenție vacanțelor decât investiției în alte gadgeturi și alte electrocasnice. În fine, ideea este că de azi până pe 31 este electro week-end. Deși nu am mai urmărit de ceva vreme ofertele, zic că dacă musai ai nevoie de ceva, ai putea găsi ceva interesant. Asta mai ales că șansele ca prețurile să scadă sunt minime….

Deci:

  • Electrocasnice mari LG ai reducere la eMag de 10% la valoarea coșului de 1500 lei. Ai aici frigidere, congelatoare, mașini de spălat și uscătoare. Nu știu ce să zic despre partea frigorifică de la LG dar la mașini de spălat s-ar părea că stau mai bine decât Candy și cred că s-ar putea găsi o mașină de spălat ok în perioada asta de reduceri.
  • Ai reduceri de 10% la o valoare a coșului de 2000 lei la televizoare Sony și la fel ca la electrocasnice mari, ai reducere de 10% la televizoare marca LG începând de la o valoare a coșului de cumpărături de minim 800 lei. Una peste alta, la un preț mediu de achiziție, mă gândesc că un televizor de la cei doi producători ar fi peste ceva similar ca preț de la Hisense sau chiar și peste cele de la TCL despre care am mai scris pe aici.

Pe lângă astea două categorii de produse punctate mai sus, mai sunt promoții și la alte produse. De la telefoane la aspiratoare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: