Recomandare bocanci pentru zăpadă

Când nu știi ce să mai povestești, te uiți în jur și vezi ce te inspiră în funcție de momentul zilei, de vremea de afară, de context. Azi, că tot a venit zăpada, m-am gândit să vă recomand o pereche de bocanci pentru zăpadă. Dacă vă grăbiți și nu vreți să așteptați o părere despre bocancii Forclaz Trek 100, vă zic din start că sunt foarte mulțumit atât de calitatea și confortul acestor bocanci dar și prin prisma prețului.

Probabil v-ați prins că este vorba de o pereche de bocanci de la Decathlon, Forclaz și Quechua fiind mărcile acestui mare magazin. Cel mai probabil, dacă ați mai citit pe aici, ați observat că sunt fan Decathlon, având o mulțime de produse cumpărate de aici. Însă, la bocanci nu m-am băgat să cumpăr de la ei până acum. La capitolul bocanci de munte am pentru turele tehnice în care este nevoie de colțari o pereche de Bestard Evoluțion K, pentru mersul pe munte în condiții de trekking clasic am o pereche de bocanci de 3 sezoane de la Salomon buni pentru iarnă dar pe care nu mă prea îndur să-i terfelesc prin oraș. Așa am ajuns să-mi cumpăr bocancii aceștia de la Decathlon. Ca idee, așa cum ziceam, aveam o mică reținere cu privire la bocancii de la Decathlon, eu sunt genul de om care atunci când găsește ceva de care este mulțumit, renunță cu greu la acel lucru. E, de prin 2009 mi-am tot cumpărat atât adidași de trekking și bocanci de oraș pentru iarnă cu zăpadă și umezeală de la GriSport. Dar iarna asta nu am mai reușit să ajung la magazinul lor și alternativa a fost să iau bocancii aceștia de la Decathlon. Cum ziceam, reticent dar se pare că până acum, dacă vrei o pereche de bocanci buni pentru zăpadă și fleoșcăiala din oraș, ținând cont și de prețul foarte bun, alegerea  bocancilor  Forclaz Trek 100 este una foarte inspirată.

Altfel, bocancii i-am folosit deja de revelion o săptămână la munte unde au avut parte de noroi, umezeală, zăpadă și plimbări lungi pe munte. Sunt ușori, sunt bocanci comozi, nu am avut nimic de reproșat. Talpa este destul de flexibilă și foarte sigură, peste talpa vibram pe care o prefer de obicei. Totodată, glezna este super bine protejată. O altă chestie super mișto ce mi-a atras atenția ține de număr. Eu port numărul 42…și chiar s-a potrivit perfect. Chiar recomand acești bocanci celor care merg ocazional la munte și celor ce vor ceva comod și rezistent la umezeală pentru purtatul zilnic în oraș. Dincolo de asta, mă simt foarte bine în ei și când mă urc la volan.

Click pentru mai multe detalii și preț

 

1 thought on “Recomandare bocanci pentru zăpadă”

  1. Pingback: Ce reprezintă Primul Preț Tehnic la Decathlon - Două.ro

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: