Progarden este un brand romanesc

Progarden este un brand romanesc.

Asta asa, ca am vazut interpelari pe google despre produsele Progarden…Si asa ne intoarcem la ideea acestui blog. Branduri. Referitor la Progarden, explicatia simpla despre originea marcii Progarden, luata de pe site-ul firmei ce importa marca Progarden:

Progarden este marca sub care ProENERG S.A. importă utilaje agricole, motosape, unelte pentru grădinărit, pompe de apă, freze de zăpadă și alte utilaje pentru curte și grădină.

Înființată din 1997, ProENERG S.A. are ca obiect principal de activitate distribuția de scule și utilaje destinate industriei şi utilizatorilor profesioniști prin intermediul rețelei proprii de parteneri la nivel național

Acum ca am lamurit originea marcii se explica si prezenta in toate magazinele de profil a acestor produse(doar pe emag au 3 pagini cu produse)…ProEnerg SA importa produse sub marca proprie si le distribuie in Romania.

Progarden tara de origine

Dupa cum am zis, Progarden este un brand romanesc, tara de origine a acestor produse fiind fara indoiala Asia. Nimic rau in asta, dupa cum zicea un prieten, ar trebui sa-ti pui intrebari daca un produs nu e fabricat in China. Cum mi-a atras atentia marca Progarden, am cautat pareri despre produsele lor. Mai sunt si gherle dar, una peste alta, zic oamenii pe forumuri ca raport calitate/ pret, ok. Comparativ, cred ca o parte dintre produsele Progarden sunt la concurenta cu cei de la Heinner  (brand despre care am mai incercat sa scriu)si celalalt brand romanesc cu scule si utilaje pentru casa si gradina,  Steinhaus.

Cum mi-am propus sa scriu mai mult si mi-am mai propus si alta data ca ma voi focusa pe un subiect mai multa vreme, vor urma mai multe articole in care sa adun parereri despre produsele Progarden. La prima vedere informatie despre aceste produse exista dar e imprastiata pe internet….sper sa adun cat mai multe informatii utile  pentru cei ce vor sa achizitioneze produse Progarden.

One comment to “Progarden este un brand romanesc”
  1. Am cumpărat un motocultor progarden hs1100-18cp cu capotă și din neatenție am sparto și caut la toți agenții economici și nu găsesc. Dacă vă ocupați cu toate produsele acestei mărci, poate ma ajutați să procur o capotă de motocultor progarden hs1100.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: