Postari sponsorizate la nimic

Tot cu facebook, ca am… Nu sunt disperat cu facebook-ul, pot trai si fara el dar as fi putin mai sarac. Mai ard cand si cand cate o postare sponsorizata dar atunci cand fac lucrul asta, urmaresc un castig. Asa sunt eu, mai pragmatic, incerc sa profit cat pot de ce ofera viata.

Revenind la facebook si postarile sponsorizate pot sa zic ca nu am nimic cu ele si cu cei ce-i fac pula mare lu’ Mark, e treaba lor, banii lui…ca la el ajung. Da nu despre bani vreau sa vorbesc, ca bani au si mortii. Ce voiam sa zic e ca, am dat azi peste o astfel de postare sponsorizara, o pagina a unui bog facut pe o platforma gratuita, https://dozatadeandrea.blogspot.ro/ in care o tipa, nu mi-am dat seama daca fabuleaza sau povesteste din pataniile ei, ca n-am putut sa citesc tot, e fututa de unu care e insurat. Pula mea, e plina lumea de de femei futute de barbati insurati… asa e cercul, tu o futi pe una, altul o fute pe a ta…si toata lumea sufera la final. Asa-i viata. Ce nu inteleg eu in toata povestea asta este de ce dracu mai faci reclama pe facebook, de ce-i dai bani lui Zukerberg? Trafic? Pula mea, traficul platit e ca sexul cu curve. Orgasm mimat… A, gandesti in perspectiva ca, vai, platesc acum si castig experienta. Pula. Ti-a luat pestele(Zukerberg) banii si ai ramas cu fericirea de moment…s-au terminat banii, curva mimeaza orgasmul pentru altul, pe alti bani.

Una peste alta, tipa scrie misto si poate chiar vrea sa faca cariera in blogging,  ar putea avea succes printre femei, da, pula mea, suntem in 2018, nimeni nu mai face lucruri serioase pe platforma de blogging gratuita. Pula mea, cu cativa lei ti-ai luat si domeniu si o gazduire web ieftina si stai linistit, continutul tau e bine pastrat, nu plangi cand s-o inchide facebook sau blogspot. Pula’n pizda, nici macar pentru pentru mizeria asta unde-mi vars spumele nu mi-am facut blog gratuit.Bine, mai e si varianta in care femeia strange like-uri ce urmeaza a fi folosite mai tarziu in ceva campanii. Daca-i asa, cinste ei, jos palaria.
Asta e, bai, daca aveti ganduri din astea serioase, luati-va bai oameni buni lucrul vostru, incercati sa faceti ceva pentru voi nu pentru facebook, nu pentru alte platforme gratuite. A, profitati pe cat se poate de pe urma lor ca si ele profita de pe urma noastra.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d