Poncho este un articol vestimentar excelent pentru o femeie gravida

Acest nou articol nu este musai o scuza, vine doar asa, sa mai fie ceva continut pe blog, ocazie de care profit si pun un link intern catre articolul despre ponch-uri scris ieri. Cica ajuta in ochii lui google.

Am zis ca si-a luat sotia un poncho ieftin, gros si calduros. Este prima oara cand poarta asa ceva si nu ca asta ar fi trendul, nu, pur si simplu, sotia este gravida si un poncho este nemaipomenit daca esti insarcinata. La vremea asta de tranzitie cand un palton este prea gros iar sa mergi cu el deschis la nasturi e ca si cand nu ai purta nimic, burtica ramanand expusa, un poncho este compromisul ideal. Si mai arata si bine, aseara, sotia era foarte incantata de inspirata idee de-as cumpara un poncho.

So, doamnelor, daca sunteti insarcinate si burtica nu se lasa acoperita, un poncho este ideal. Si culmea, dupa ce scapati de burtica, spre deosebire de hainele de gravida, poncho-ul poate fi purtat fara probleme. Daca ati ratat articolul de ieri, las un link…am facut o mica selectie cu cele mai misto poncho-uri.
Vezi articolul despre poncho-uri.

Cam atat pentru azi, sper sa revin cat mai curand cu ceva articole interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: