Poate cel mai bun aparat de spălat cu presiune pentru acasă

Mă uit la oferta de aparate de spălat cu presiune și, dincolo de niște nume celebre, mă gândesc că cel mai bun aparat cu presiune pentru acasă, pentru diverse utilizări, pare a fi aparatul de spălat cu presiune Steinhaus. În funcție de necesități, Steinhaus au câteva modele… putere diferită și, desigur, prețuri diferite. La general, dacă te uiți după cel mai bun aparat de spălat cu presiune, printre cele mai frecvente recomandări și cu review-uri bune vei regăsi cel puțin un aparat de spălat cu presiune marca Steinhaus. Altfel, cred că cel mai eficient și pe parte economică, ar fi modelul Steinhaus PRO-HPC18+. Celelalte modele de aparate de spălat cu presiune de la Steinhaus dar și alte modele le găsiți aici și în funcție de necesitățile fiecăruia, puteți alge un model anume.

Clar, nu poți face comparație între acest model și cele profesionale care se vând la alți bani însă, cel puțin pentru o folosire ocazională acasă, aparatul de curățat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18 este o unealtă puternică și destul de eficientă. Potrivit părerilor despre acest aparat de spălat cu presiune Steinhaus dincolo de clasica utilizare la spălatul mașinii, poate fi folosit și in alte scopuri, indiferent dacă este vorba despre o terasă murdară, un trotuar cu pete de ulei sau alte acareturi ce au nevoie de o curațare. Cu o putere de 1800 W și o presiune maximă de 140 bar, acest aparat este proiectat să facă față chiar și celor mai dificile munci de curățare.

Aparatul Steinhaus PRO-HPC18 are un design ergonomic și robust, care îl face ușor de manevrat și de transportat. Construcția solidă a acestuia îi conferă o durabilitate crescută și rezistență la uzură, ceea ce înseamnă că veți putea utiliza acest aparat de curățare cu presiune pe termen lung, fără a vă face griji cu privire la defectări sau deteriorări premature. Oricum, are și o garanție de 2 ani cu posibilitate de extragaranție. Un mare plus față de alte aparate de spălat cu presiune, în cazul modelului Steinhaus PRO-HPC18+ s-ar părea că este pompa de apă confecționată din aluminiu și nu din plastic cum este cazul la alte modele. Un alt mare plus îl văd în lungimea furtunului, 8 metri de furtun la care dacă mai adaugi și lancea de spălare și cablul de alimentare crești semnificativ aria de acțiune a aparatului.

La achiziționarea acestui aparat de spălat cu presiune vei primi pe lângă aparatul propriuzis următoarele:

  • Recipient detergent
  • Pistol
  • Tamburul pentru rulare furtun
  • Adaptor cupla rapida cu filtru apă pentru a împiedica înfundarea aparatului cu diverse impurități
  • Furtunul lung de 8 m
  • Lance pentru locuri greu accesibile
  • Lance Multi-Jet

În concluzie, Steinhaus PRO-HPC18+ este un aparat de curățat cu presiune puternic și eficient, cu un raport calitate preț greu de bătut de alte aparate cu presiune, potrivit pentru utilizarea în gospodărie. Cu o putere de 1800 W și o presiune maximă de 140 bar, acest aparat este capabil să facă față cu ușurință curățării diverselor suprafețe murdare una dintre concluziile întâlnite frecvent când am documentat acest articol fiind aceea că este mai puternic decât se așteptau cei care folosesc deja acest model de aparat de spălat cu presiune. Accesoriile incluse completează pachetul, oferindu-vă opțiuni suplimentare în funcție de necesitățile dumneavoastră. În ansamblu, Steinhaus PRO-HPC18+ este un aparat recomandat pentru cei care caută o soluție puternică și versatilă pentru curățarea cu presiune.

Ca idee, la produse similare, la comparație cu acest model, pe parametri și detalii tehnice similare mi-a apărut și modelul Karcher K 4 Power Control,1800 W, motor racit cu apa, 130 bar presiune maxima, 420 l/h. La alți bani, 1000 de lei în plus pentru acesta.

%d blogeri au apreciat: