Plajele din Kefalonia. Azi, Plaja Xi Beach din Kefalonia

Că tot e vară, e soare și pentru anumite persoane e deja Grecia, zic să mai postez pe aici una-alta despre o plajă cu nisip roșu din Kefalonia. Xi Beach după cum e disponibilă plaja asta din Kefalonia pentru cei ce dau check in pe facebook. Bun, articolul e pe principiul n-am fost dar mi-ar plăcea, că tot mă plâng eu pe aici că nu știu cum să fac să cresc traficul blogului ăsta, în condițiile în care lumea a cam intrat în vacanță, m-am inspirat din facebook. Mai exact di ce mai postează prietenii mei.

Deci, dacă n-ai fost în Kefalonia(repet, nici eu n-am fost) la o primă căutare pe interneți despre plajele din Kefalonia, paja Xi Beach pare să fie una dintre atracții. Dincolo de pozele postate de prietena care s-a dat cu check in-ul pe plaja din Kefalonia, lumea este încântată. Pentru a ajunge pe plaja Xi Beach din Kefalonia, dacă ești cu mașina, ai din Bucuești cam 1140 de kilometri, cu tot cu feribot. Poți să-i bagi și dintr-o bucată dacă te ține condusul pe distanțe lungi sau să te oprești pe undeva pe la jumătatea drumului pentru o noapte.

Dacă te întrebi de unde trebuie să iei feribotul de Kefalonia, răspunsul ieftin este din  Vasiliki/Lefkada. Pretul pentru feribotul Lefkada-Kefalonia este de 35 € masina și de 8 € pe cap de turist.

Cam atât, succint, pe repede înainte…Cum am fost doi ani la rând în Lefkada, pe viitor zic să încerc și o vacanță în Kefalonia. Din ce am văzut, Kefalonia merită măcăr cinci-șase zile petrecute pe plajele și prin tavernele ei. Momentan, anul ăsta, rămâne cum am stabilit…anul acesta merg în vacanță în Thassos, aproape de casă..

Hai să pun și o poză de pe plaja Xi Beach din Kefalonia, pentru restul, căutați voi…e internetul plin cu top 5 plaje din Kefalonia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: