Placa de indreptat parul Remington S9500 ramane cea mai vanduta si dupa black friday

Acum ceva vreme, am scris un articol despre placi de indreptat parul. Desi topul celor mai bune placi de indreptat parul ramane actual, acum, dupa black friday, cand s-a cam vandut orice, cea mai vanduta placa de par este  Remington S9500.

Desi nu am prins in articolul despre cele mai bune placi de indreptat parul si acest model, in topul respectiv existand predecesorul lui Remington S9500, faptul ca in acest moment este cea mai vanduta placa pentru indreptat parul, zic ca ar fi indicat sa vedem care este motivul pentru aceasta performanta.

Nu am fost atent sa vad la ce pret s-a vandut de black friday, dar momentan, pretul este unul mai mult decat decent.

Vezi cat costa placa de par Remington S9500

Pe langa faptul ca aceasta placa Remington are foarte multe review-uri pozitive, daca ne uitam putin la detaliile tehnice, chiar avem de-a face cu o placa bun.

La aceasta placa pentru indreptat parul placile sunt acoperite cu un invelis ceramic. Lungimea placilor este de 110, sunt inguste si beneficiaza de functia de blocare. Incalzirea este rapida, pe fisa prodsului zice ca 10 secunde, dar nu cred ca mai conteza cateva secunde in plus. Faptul ca temperatura de lucru a placii  poate fi controlata digital si se poate seta la valori cuprinse intre 150⁰C si 235ºC este mai mult decat suficient.

Un alt plus este si lungimea cablului, 3 metri de cablu sunt suficienti. Un alt factor de luat in seama este perioada de garantie, 2 ani de la data achizitionarii. Ca si concluzie finala, chiar merita, este o placa de indreptat parul buna cu un raport calitate pret excelent.

Pentru alte modele incearca si aici

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: