Pentru cine vrea o bicicleta de fitness buna, bicicleta magnetica HouseFit HB 8174 HP e o alegere corecta

Urmaresc zona asta a bicicletelor pentru fitness de ceva vreme. Sunt cat de cat conectat la evolutia preturilor, am idee despre ce inseamna o bicicleta de fitness buna, si stiu cand o oferta de pret este corecta si este momentul ideal sa cumperi daca te-ai hotarat sa-ti pui corpul la lucru pe o bicicleta de fitness.

Asa cum am zis si in titlul articolului, pentru cine vrea o bicicleta de fitness buna, modelul HouseFit HB 8174 HP, cel putin in momentul in care scriu acest articol, este alegerea ideala. Ce mi-a atras atentia la aceasta bicicleta pentru fitness? Ei bine, pretul a fost acela…discount de 46% din pretul de lista de 1665 lei.

→Vezi aici pretul actualizat.

Bun, trecand peste pret, HouseFit HB 8174 HP este o alegere inteleapta daca vrei o bicicleta de  fitness buna, ideala atat pentru barbati cat si pentru femei. Marele avantaj al acestei biciclete este volanta de 10 kg, lucrul acesta ajutand la cresterea intensitatii exercitiilor dar si o protectie ridicata a articulatiilor si muschilor. Cu cat volanta este mai grea cu atat mai line si mai cursive vor fi miscarile in timpul pedalatului.

HouseFit HB 8174 HP este o bicicleta pentru fitness orizontala, adica, imita mersul pe o bicicleta normala, antrenand o gama variata de muschi. Pe langa exercitiile cardio si setul de exercitii pentru slabit, pedaland zilnic pe bicicleta verticala de fitness antrenati mai intens, urmatoarele grupe de muschi: cvadriceps, biceps femural, fesieri si gambe.

Pentru ca am amintit pret si de volanta de 10 kg, hai sa vedem care sunt si celelalte aspecte tehnice care fac din acest model una dintre cele mai cumparabile biciclete pentru fitness.

Bicicleta pentru fitness HouseFit HB 8174 HP beneficiaza de un sistem cu 8 nivele de dificultate, in functie de tipul de antrenament dorit. Acest lucru se face prin intermediul unui magnet permanent, schimbarea intensitatii antrenamentului facandu-se fara oprirea exercitiilor. Dincolo de regajele pentru intensitatea antrenamentului, la acest model se pot regla pentru inaltimea utilizatorului atat saua cat si ghidonul bicicletei.

Pe axul central al ghidonului, bicicleta de fitness  HouseFit HB 8174 UP este prevazuta cu un display de tip LCD pe care se poate urmari timpul, viteza de pedalare, distanta parcursa, caloriile consumate,  kilometrajul total dar si puls, bicicleta avand senzorii pentru masurarea acestuia in ghidon. Pedalarea se poate face in ambele directii, alternand sensul de pedalare, grupele de muschi vor lucra mult mai bine.

Dimensiunile bicicletei sunt mai mult decat decente, avand o lungime de 100 cm, latime 50cm si inaltimea de  135 cm, bicicleta cantareste 26 kg si este indicata a fi folosita de persoane cu o greutate ce ajunge la 110 kg. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului indiferent de intensitatea acestuia.

Vezi cel mai bun pret pentru HouseFit HB 8174 HP

Un alt factor de atentie la aceasta bicicleta este perioada de garantie, 24 luni. In functie de interesul pentru acest articol, posibil ca pe viitor sa revin si cu alte articole despre biciclete de fitness.

 

One comment to “Pentru cine vrea o bicicleta de fitness buna, bicicleta magnetica HouseFit HB 8174 HP e o alegere corecta”
  1. Pingback: Biciclete de fitness în marketplace – Brandabil.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: