Pe post de bagaj, cel mai bun e trolerul…

Zice ca originea cuvantului „bagaj” vine din armata, bagajul fiind alcatuit din totalitatea lucrurilor luate intr-o expeditie militara. Deh, tot armata…In fine, ideea este ca bagajul a evoluat odata cu lumea, de la traista din  bat pana la trolerele moderne din ziua de azi. Marea problema a bagajului modern este dimensiunea si continutul. Ce iei in bagaj si ce forma are bagajul?

Daca ajungi sa citesti acest articol sigur ai o curiozitate legata de bagaj, deci, s-o lamurim…
Dupa cum ziceam si in titlu, cel mai bun bagaj este un troler bun. Am ajuns la aceasta concluzie dupa ce am calatorit cu diverse bagaje. De la rucsac de 90 l, geamantan clasic, papornita de la ikea sau doar un rucsac mic. Intradevar, in functie de destinatie, bagajul este altul dar utilitatea trolerului ramane, e cel mai practict fie ca zbori cu avionul sau calatoresti cu masina. Da, nu m-am carat cu trolerul pe munte dar cand am fost la o pensiune sau chiar cu cortul intr-un camping la mare, bagajele au fost puse in troler…incap mult mai bine si mai compact in portbagajul masinii.
inbagaj.ro/
Dupa cum ziceam, bagajul il faci si in functie de perioada in care esti plecat deci, nu se justifica un troler mare pentru 3 zile. In schimb, pentru o saptamana, parca, parca trolerul ala mic nu-i suficient. Si atunci ce faci? Pai, cauti un troler bun care sa impace ambele situatii. Da, e greu sa gasesti asa ceva, drept urmare, uite un pont: inBagaj.ro este un magazin on line de unde poti sa-ti achizitionez un Set trolere San Francisco si ai trei trolere de diverse dimensiuni la pret bun.

Avantaje la pachetul San Francisco

Set trolere San Francisco (S,M,L) Albastru Princess Traveler
INOVATIA PRINCESS: Geanta cu cantar digital integrat!

San Francisco este un troler cu design unic, cu cantar digital integrat.
Cu ajutorul cantarului digital integrat iti poti cantari bagajul rapid si cu usurinta!
• Numarul kilogramelor poate fi verificat in orice moment!
• S-a terminat cu bagajele prea grele si problemele la check in!
• Extrem de rezistent!
• Material de inalta calitate: ABS cu shark skin, care protejeaza geanta
• Marca de incredere

Material ABS cu shark skin
Dimensiuni 56 x 38 x 23 / 65 x 48 x 25 / 74 x 49 x 27 cm
Volum 45, 67, 104 l

Vezi oferta aici…

Si pentru ca numarul copiilor care calatoresc cu parintii este tot mai mare, si copiii au nevoie de un bagaj. Stiti ce este trolerul Trunky? este o valiza simpatica, foarte rezistenta si incapatoare  ce poate fi folosita drept bagaj de mana in orice avion. Daca copilul a obosit, copilul se poate aseza linistit pe valiza Trunky si-l poti tracta linistit catre destinatie.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: