Pat cu tetiera si lada de la emag

pat cu lada si tetiereAm tot zis ca urmaresc pe site-ul eMag rubrica  „ce se cumpara acum” si constat ca vanzarea de mobilier, paturi si birouri in general este in crestere. Bine, din ce se vede la prima vedere, par a fi de calitate, iar preturile, aceptabile. Ultimul pat, vandut chiar azi, este un pat cu tetiera si lada, foarte dragut si util. Tapitat cu piele ecologica, patul Figaro cu tetiere si lada de depozitare, concureaza la pret cu oferta de paturi de la Ikea. Ca fapt divers, la Ikea pat ca acesta nu am vazut in oferta.

Revenind la patul Figaro, arata chiar bine pentru un pat matrimonial. Destinatie clasica pentru dormitor, forma ergonomica, capitonat cu piele ecologica, pentru o familie tanara este nemaipomenit. Din specificatiile produsului, avem urmatoarele:

  • Structura din lemn
  • Suport metalic cu lamele de fag, pentru saltea de 160×200 cm.
  • Patul include somiera rabatabila ce permite accesul la spatiu de depozitare.
  • Dimensiuni exterioare pat: l 180 cm x L 230 cm

Clar, la capitolul paturi Ikea ramane prima optiune a romanilor, poate si din cheful de mesterit la montaj, dar uite ca si paturile de la emag vin tot sub forma de kit si poti sa-ti faci de lucru.  Ca tot am zis de patul asta capitonat, marele avantaj ce-l vad la el este ca se reduce considerabil riscul de-a da cu picioarele de tablie. Capitinajul si marginile rotunjite reducand considerabil impactul.

Oricum, oferta de paturi de la eMag este destul de bogata, pentru mai multe modele, acesati link-ul urmator https://www.emag.ro/paturi/pat/

Si pentru ca la un somn odihnitor patul fara o saltea de calitate nu face doi bani, printre ofertele de saltele este foarte posibil sa gasiti o saltea buna, la un pret corect.

1 thought on “Pat cu tetiera si lada de la emag”

  1. Pingback: Care o fi cel mai bun topper pentru pat? – Grota Project

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: