Parfum cu miros de Cocos-Apa de Parfum Kilian Moonlight in Heaven

Pentru început, cel mai scump parfum cu miros de cocos găsit pe internet este Apa de Parfum Kilian Moonlight in Heaven. Ar trebui să facă toți banii, nu de alta dar 250 ml apa de Parfum Kilian Moonlight in Heaven costă aproximativ 5197 lei. Desigur, pentru un parfum de calitate, prețul este unul decent mai ales la cantitatea aceasta. Cum este trecut drept un parfum unisex, parcă ar merge achiziționat. Altfel, poți cumpăra o cantitate mai mică, gen 50 ml de apă de Parfum Kilian Moonlight in Heaven. Acum, că am rezolvat problema, vă ziceam în articolul anterior că voi scrie 10 articole în care cocosul va fi punctul comun. Și așa a ieșit, m-am uitat pe emag, am scris mare în bara de căutare cocos și am filtrat Preț Descrescător. Și asta a ieșit….Apa de Parfum Kilian Moonlight in Heaven. Deci, avem un articol cu parfum de cocos. Până mai detaliem puțin treaba aceasta pe bază de parfum cu miros de cocos, să vedem care este treaba cu apa de parfum Kilian Moonlight in Heaven.

Parfumul Moonlinght in Heaven a fost lansat in anul 2016 și este un parfum creat de către Calice Beker, unul dintre cei mai apreciați oameni din branșă. Din ce am mai citit, că de mirosit nu am avut ocazia, zice că deși este cotat drept un parfum unisex, parfumul Moonlinght in Heaven by Kilian ar fi mai degrabă un parfum pentru femei. Pentru că am ajuns să citesc/scriu despre acest parfum este doar din motiv de cocos. Și cocosul este un ingredient al acestui parfum. Acest parfum este catalogat a fi parte din nișa Aromatic unisex ce face parte din colectia Arabian Nights by Kilian.

  • Note baza: tonka, vetiver
  • Note de mijloc: cocos, mango, orez
  • Note varf: lamaie, piper roz

Alte parfumuri cu miros de cocos:

Cam atât pentru azi, concluzia este că regăsim parfum de cocos într-o mulțime de parfumuri și cosmetice și cele 10 articole ale mele pe care vreau să le dedic cocosului nu ar fi suficiente dacă ar fi doar despre parfumuri și alte cosmetice. Ideea este că dacă vrei inspirație, iar eu m-am plâns de ea în ultima vreme, este suficient să te axezi pe un subiect și să-l dezvolți. Găsești suficient de multe lucruri despre care habar nu aveai. Sincer să fiu, nasul meu mi-a spus de multe ori că găsești parfum de cocos…dar e fascinant dacă vrei să dezvolți un site doar despre parfumuri. Ai material de scris….până te plictisești.

%d blogeri au apreciat: