Păreri mașina de spălat rufe cu uscător Heinner HWDM-8614B – merită cumpărată?

Nu cred că mai este cazul să discutăm despre avantajele oferite de o mașină de spălat rufe cu uscător, sau dacă investiția într-o astfel de mașină de spălat 2 în 1 cu uscător pentru rufe încorporat merită. Da, e adevărat, o mașină de spălat rufe cu uscător este mai scumpă decât o mașină de spălat clasică fără uscător iar uscătorul acesteia nu se ridică la nivelul unui uscător clasic de rufe însă, mașina de spălat rufe cu uscător încorporat este compromisul dintre cele două aparate.

În articolul de azi vom avea păreri despre mașina de spălat rufe cu uscător Heinner HWDM-8614B(verifică disponibilitatea) o mașină de spălat rufe cu uscător bună, destul de populară în rândul celor cu un buget de achiziție mic spre mediu, care deși nu apare în topul celor mai bune mașini de spălat rufe cu uscător, din cele câteva review-uri și părereri despre mașina de spălat rufe cu uscător Heinner HWDM-8614B, pare să fie o mașină bună, cu un raport calitate-preț destul de atractiv.

Vezi cele mai populare mașini de spălat cu uscător

Într-un articol anterior constatam că cea mai bună mașină de spălat rufe cu uscător atât prin prisma recomandărilor găsite pe forumuri și site-uri de profil pare să fie LG F4J6TGOW, o mașină de spălat rufe cu uscător bună. În condițiile în care prețul acestei mașini de spălat rufe cu uscător este ceva mai ridicat, detaliile tehnice ale acesteia pot fi luate ca reper în cazul în care vrei să achiziționezi o mașină de spălat rufe cu uscător de haine încorporat.

Deși mașina de spălat Heinner beneficiează de review-uri pozitive, un dezavantaj îl văd în clasarea acesteia în clasa energetică B ceea ce duce la un consum ceva mai ridicat de energie electrică mai ales pe ciclul de uscare.

La avantajele oferite de mașina de spălat cu uscător Heinner HWDM-8614B ar fi de amintit capacitatea mare de încărcare, 8 kg per ciclu de spălare, o capacitate recomandată pentru cei ce spală rar sau pentru familiile numeroase. Și la capitolul capacitate uscător, mașina de spălat rufe Heinner se poziționează destul de bine raportat la alte modele asemănătoare având o capacitate de 6 kg.

Mașina de spălat rufe cu uscător Heinner HWDM-8614B dezvoltă 1400 rpm însă, în funcție de tipul de haine programate pentru spălat, turația de stoarcere este variabilă putând fi setată în intervalul 600-1400 rpm. Totodată, mașina este prevăzută cu o gamă variată de programe, ce reușesc să satisfacă toate nevoile legate de spălatul hainelor, începând cu spălarea rapidă de 15 minute și terminând cu programul de spălat Delicat sau Baby Care.

 • Cotton – este potrivit pentru articole realizate din bumbac, rezistente, capacitatea maximă pe ciclul de spălare fiind de 8 kg.
 • Cotton Eco – este un program de spălare recomandat pentru articole din bumbac, însa durata de spălare este mai mare. Temperatura apei este de 60 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 8 kg.
 • Synthetic – pot fi adăugate articole sintetice cum ar fi: bluze, geci, articole din amestec de fibre sintetice, etc, temperatura de spălare fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima la spalare este de 8 kg, iar la uscare 6 kg.
 • Baby care – putem spăla hainele celor mici, asigurând o spălare eficient și o clătire atentă. Temperatura de spalare recomandată în acest program este de 40 de grade Celsius, iar sarcina maximă de încărcare la o spălare este de 8 kg și de 4 kg la uscare.
 • Jeans – este un program recomandat pentru spălarea jeansilor și a altor produse din denim la temperatura de 60 de grade Celsius. Sarcina maxima este de 8 kg.
 • Mix – în programul mix, unul dintre cele mai comune programe de spălare, pot fi adăugate atât articole din bumbac, cât și articole sintetice, temperatura de spălare fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maximă la spălare este de 8 kg, iar la uscare 6 kg.
 • Colors – este potrivit pentru articolele colorate, protejând culoarea acestora, utilizând doar apa rece. Sarcina maximă este de 8 kg.
 • Sport wears – pot fi spălate articole sport, temperatura de spălare fiind de 40 de grade Celsius. Totodata, sarcina maximă admisă este de 4 kg.
 • Quick 15 – este potrivit pentru spalarea rapida a hainelor foarte putin murdare, folosind apa rece. Dureaza doar 15 minute si permite adaugarea unei cantitati de 2 kg de haine.
 • Delicate – este ideal pentru articole realizate din materiale delicate precum cele din matase, satin, fibre sintetice si asa mai departe, temperatura de spalare fiind de 30 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 2.5 kg.
 • Wool – este recomandat pentru spalarea articolelor din lana, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Sarcina maxima admisa este de 2 kg.
 • Doar centrifugare – presupune stoarcerea hainelor, sarcina maxima fiind de 8 kg.
 • Rinse&Spin – asigură o clătire suplimentară și stoarcerea ulterioară a hainelor, sarcina maximă fiind de 8 kg.
 • 1 Hour – este potrivit pentru articolele de mici dimensiuni, sarcina maxima fiind de 1 kg. Temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius, iar sarcina maxima de 1 kg.
 • Dry Only – vizeaza doar uscarea rufelor, sarcina maxima fiind de 6 kg

Deși nu se ridică la nivelul producătorilor de top, părerile generale despre mașina de spălat rufe cu uscător Heinner HWDM-8614B este ideeală pentru cei cu un buget mediu ce doresc achiziționarea unei mașini de spălat rufe cu uscător dar nu doresc să plătească o sumă foarte mare de bani pe aceasta. Potrivit părerilor celor ce au achiziționat această mașină de spălat, achiziția merită, raportul calitate preț fiind considerat a fi unul destul de corect. Majoritatea celor ce au optat pentru modelul Heinner HWDM-8614B amintesc faptul că au beneficiat și de ceva reducere la momentul achiziției, recomandare în cazul acesta fiind urmărirea diverselor perioade de promoții pe diverse site-uri…

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: