Păreri despre sculele electrice Total

Articolul de azi este despre sculele electrice de mână Total. Poate le-ați văzut în momentul în care căutați o mașină de găurit, un rotopercutor…Sunt sculele alea bleu, frumoase și relativ ieftine.

Am tot scris pe blog despre scule electrice, mașini de găurit și ciocane rotopercutoare, sunt cumva nișat pe treaba asta ca să zic așa. Nu m-am băgat în scule profesionale, nu cred că am cunoștințele necesare deși mi-au trecut prin mână și astfel de scule electrice. În fine, ideea este că de la o vreme am văzut că există o ofertă destul de stufoasă la ceva scule electrice Total. Cumva mi-a atras atenția încă de când au apărut pe emag unde există o gamă foarte mare dar mai nou am găsit scule electrice marca Total și în alte magazine.

Și dacă tot mi-a atras atenția acest brand, am zis să caut păreri despre sculele electrice Total. Nu de alta dar cel puțin la anumite produse pot fi o alternativă. Cum este o marcă relativ nouă pe piață nu am găsit foarte multe păreri despre sculele electrice Total pe internet, sunt discuții foarte puține mai ales că forumurile, atât de populare și pline de informații, de odinioară au cam dispărut. În fine, chiar dacă informația despre sculele electrice Total este destul de sărăcăcioasă, m-am uitat pe la review-urile de pe emag și pare încurajatoare această nouă marcă de scule electrice. Dap, dacă te uiti, în general oameni au păreri bune despre marca Total. Dar să revenim la origine mărcii Total, cine produce sculele Total, de unde vine această marcă.

Probabil că intuiți, sculele Total sunt fabricate în China însă, dacă te ei după ce păreri bune despre marca Total găsești mai ales pe site-urile de limbă engleză, dincolo de cele câteva vorbe frumoase spuse pe site-ul companiei care produce sculele Total (totalbusiness.com)cred că pe viitor sunt de luat în calcul mai ales de pasionații de bricolaj sau de cei ce vor o sculă electrică bună la un preț decent.

O concluzie rapidă despre sculele Total ar fi că chinezii aceștia vor deveni concurenți direct pentru Steinhaus și alte mărci din zona asta de scule ieftine. Da, ca și preț sunt puțin peste Steinhaus, sunt cumva mai aproape de Einhell la o parte din produse sau chiar și pentru Black&Decker. Rămâne doar ca timpul să demonstreze că sculele Total sunt fiabile, să se mai adune păreri despre sculele Total și ușor ușor marca Total va câștiga popularitate. Dacă se țin de calitate, s-ar putea să avem surprize plăcute în viitor mai ales în condițiile în care brandurile renumite au cam pierdut din cota de piață prin prisma prețului ridicat dar și a faptului că s-ar părea că au scăzut la calitate în zona sculelor destinate hobby-ului. Rămâne de văzut dacă pe viitor mai râmâne valabilă căutarea pe internet după păreri scule Total s-au marca va deveni suficient de populară încât să pândești o promoție la scule Total.

5 thoughts on “Păreri despre sculele electrice Total”

  1. Habar nu am, în funcție de ce piesa aveti nevoie, incercati cautare pe net strict pentru piesa respectiva. La o cautare am gasit cateva magazine mai mici ce au și diferse componente compatibile. Dar nu stiu sa va zic mai exact.

  2. Valentin Dragomir

    Eu am aflat, de la un cetățean chinez, că ar fi al doilea mare producător de scule în China. Eu dețin post de sudură și mască automată de sudură Total, ruletă, nivelă, șpacluri, ciocane, toate achiziționate în urmă cu peste trei ani și sunt foarte fiabile! 😉

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: